Още един амбициозен помак - повлеканата Гаджев сбъдна мечтата си да е на ръководен пост. Всъщност всеки помак мечтае затова.
Като го гледам, застанал до прегърбения Афродитов, ръста му е около 1.50м. Дано технически компенсира това, защото физически при силен вятър трябва да е вързан за пейката.
Изключително слаб Лудогорец. Все пак има надежда, защото Киро Домуса е изпатил жалба до Уефа, че съдийската бригада, определена от него да ръководи мача, начело с помака Кабаков, е била сменена.
Сбъдна се мечтата на всеки помак - да е на ръководна длъжност. Нищо, че като треньор на дубъла се осра - загуба след загуба. Нищо, че и в Арда-Кърджали доказа некадърността си. Важното е да се вреш при силните на деня и да бъдеш техен ибрикчия. Топчо беше много добър футболист, но Тъпчо не става за треньор.
Важен помак на важен пост. Нищо, че за нищо не става. Впрочем става само за ибрикчия - винаги с тези, които са на власт.
Г-н Афродитов (Боримиров), Топчо доказа, че не става за треньор. За какъв шанс говориш. Кажи си, че Топузаков се е навил да е треньор без пари само и само да угоди на помашкото си его. Не разбивайте отбора. Час по-скоро изгонете тоталния некадърник Топчо. И днес се видя, че вместо да води мача гледаше като помак, който си е изгубил мулето.
За какво рязане на глави говориш. 90 минути на стадиона звучеше песента "Полегнала е Гергана"
Така е. Покрай Митко, брат му и майка му Маргарита (вече) Асенова се прочуха с поведението си. Да припомним, че именно Маргарита през 2013г. нападна и повали на земята журналистка, позволиласи да пише за наркодилъра Асен. Изобщо помака си остава помак навсякъде.
Драган Иванов, знаеш ли какво е значението на думата ПОДВИГ или си един от спортните "мисирки" верен слуга на Киро домуса. Успеха на "Лудогорец" е заслужен и дано завърши втори в групата, но подвиг???!!!
Гонзо треньор?! Убедил съм се, че колкото по неграмотен и тъп малоумник си, толкова повече вероятността да се устроиш добре в България е по-голяма. Забрави ли се как това лице съсипа Левски и го докара почти до фалит. Защо отново му се дава шанс да доказва какъв некадърник е. Навярно някой ще ме опонира, че Гонзо знае вече част от таблицата за умножение. Не вярвам - той когато е трябвало не е научил, та сега ли. Интересно кой му е дал диплома за завършено основно образование? А може би още няма такава,,,
Питам се докога Мъри ще играе с 10 човека. Маринчо Петков е фигурант. Започна добре сезона в Левски, но от мач на мач е все по-зле и по-зле. А сега в игра и Патрик-Габриел . Вярно - тактическа смяна заради картона на Михайлович, но помачето Галчев е като мъжки полов орган на северния полюс. Той също няма място в отбора.
Дори Уикипедия не може да даде по-точно определение за "малоумник" от поведението на Десподов. Поредно доказателство, че сивото вещество е крайно необходимо в тази игра.
@Kureishio С какво са се ваксинирали - с течност, която няма статут на ваксина и против вирус, който все още не е изолиран???!!! Браво на Джокович, който не достави удоволствието на шепа извратени милиардери, които се наслаждават на малоумието на всеки, приел сериозно тази изкуствено създадена от тях паника и "нов световен ред".
А дали при това положение Стойчо ще остане в клуба. Два трансферни прозореца без стотинка комисионна за него...УЖАС!
Стойчо Младенов (Тройчо ПЕТканов) - подранила старческа деменция!!! Или руКУ-КУ палома.
Да ни е честито завръщането на Даниел Афродитов - Боримиров. Дано само не довлече и бездарния си син. Но ще видим какво ще е решението на съпругата му Афродита. Дано с това назначение Сираков да завърши назначаването на безгръбначни в екипа си.
Единствения светъл лъч за мен беше студиото в БНТ. Всяко участие в него на футболния капацитет Ангел (Червенков) за мен е празник.
Докато не е станало късно Стойчо се подсигурява с финикийски знаци. Следващия фалит е близо. Дерзай, Стойчо - паметта на българина е много къса.
Един от най-слабите защитници в историята на Левски. Този трансфер е пълен провал!
Абсолютен некадърник. Най-слабия защитник, който е имал Левски в последните няколко десетилетия. Иначе самочувствието му изпреварва футболните му и умствени качества многократно.
Крадеца вика дръжте крадеца! Какъв софиянец е помака Волен Чинков? Той е от Кубрат, който е на 36 км от Разград!!!
Докато агент "Якимов" - Пламен Марков е в клуба, нищо добро не го очаква. Той е вечният ръководител и винаги верен на БКП. Такива плазмодии са тумора на цялото ни общество. Ето какво заяви не кой да е, а Петър Жеков за него в интервю за Topsport.bg на 09.02.2016 година - "... но има и друга пречка в ЦСКА - агент "Якимов" - онзи от Държавна сигурност, на когото му лъсна ... положението. Откакто Марков е в Борисовата градина, "бял ден" не са видели "армейците". Прави си някакви игрички, някакви сметки подмолни и интриги, като ползите са все за него. Той е сред основните препятствия и пречки за нормалната комуникация между отделните звена в ЦСКА - не само в самия клуб, но и що се отнася до фенове, ветерани и така нататък."
Буста се отказа, защото Григор го смаза. И неговата контузия е предизвикана.
Много жалко, че след отличните мачове, които изигра, Григор не достигна до заслужен полуфинал. Контузия - в 99% от случаите те съпътстват тенисистите, чиято игра не върви. Не твърдя, че това се случи и с Григор днес, но неговите спадове в мачовете когато срещне корав съперник са известни. Много често както беше в този мач, той започва с "Велик е нашият войник", но когато играта се завърже, я завършва с "Тъкала Донка престилки". Трябва още да поработи за психическата си устойчивост. Иначе Григор заслужава поздравления за представянето си до този мач.
Единствения конкурент на Ники Михайлов е Митрев и то затова кой е най-слабия вратар в историята на Левски. Колкото до новото попълнение - не е много уместно да се коментират качествата му преди да е изиграл няколко мача.
Малоумници - как ще забраниш на футболист от ЕС да не сключи договор с клуб от България. Тези не са ли чели за делото Босман и решението на Европейския съд. Изглажда, подобно на едно лице, са чели само "Винету", но не се знае дали да прочели цялата книга (пак по подобие на гореспоменатото лице)
Мача завърши още като започна. Кобрата беше от жалък по-жалък. В края на втория рунд предизвика Джошуа и в третия два пъти беше на земята. Имам чувството, че на Джошуа му бе казано да не нокаутира Пулев още в началото. Нашия обаче продължи да го предизвиква и ядосва, при това дори не се усещаше колко е смешен на ринга и накрая го проснаха безпроблемно на пода.
Краси, г-н Балъков, време е да спреш де се правиш на треньор. Очевадно е, че си кръгла нула като такъв. Запази достойнството и името си на отличен футболист като спреш да се занимаваш с треньорска дейност. Ако малко от малко ставаше за треньор сега щеше да си още в Германия.
Най-запомнящото в мача е, че цели двама души са по-дебели от Моци - главният и единия страничен съдия!!!
Абсолютен фал на Кешеру. Той, с бутоните напред, се стовари като малка сибирска мечка върху вратаря и защитника. Заради такава поръчкова журналистика и слагачество сме на толкова ниско ниво във всички сфери. За подобни хора като Киро Домуса няма никакъв морал и всеки може да бъде изгонен. Ако сред журналистите имаше истински личности те всички в купом щеше да подадат оставки в знак на солидарност с уволнението на Енев, който между впрочем беше най-големият лакей на Домусчиев. Щом с него създаденият от кукловодите крупен бизнесмен постъпи така то с всеки може да се случи същото.
  • 1