Председателят на УС на Левски – Даниел Боримиров, разкри след края на дербито срещу ЦСКА, което завърши при нулево равенство, че „сините“ са били по-добрият отбор. Той защити Ивелин Попов за пропуснатата дузпа в края и обяви, че Елин Топузаков ще остане поне до края на сезона.

„Съжалявам за изпуснатата дузпа. Мисля, че бяхме отбора, който искаше и в по-голямата част от мача ние притежавахме контрола върху топката. И ударите, които отправихме към вратата на ЦСКА бяха повече от тези към нашата, но отново наистина това е наша слабост. Който не е бил дузпа, той не я изпускал. Става нещо като лоша традиция. Трябва да вземем мерки“.

start-photo.bg 
82 снимки

„Спомняте си Мъри 2004-а година като започна как беше. Всяко начало е трудно. Въпросът е, че трябва да го подкрепим Топчо и да застанем зад него. Ние сме го направили и му вярваме. Аз благодаря на цялата синя общност и на феновете, които бяха дошли. Видяхте техния отбор е на първа място и колко фенове имаха, а ние сме четвърти и ние колко имахме. Бяхме с две-три хиляди повече“.

„Моля ви се, не казвайте думата война. За мен война означава нещо много сериозно. Не използвайте тези клишета. Не искам да взимам отношение, живеем в демократична държава, всеки има право да изказва своето мнение“.

Lap.bg
66 снимки

„Аз до последно очаквах, че Мъри ще размисли и дори да е взел решение да се махне, да го направи след края на полусезона. Топчо ще остане поне до края на сезона, после ще мислим“, заяви Боримиров.