Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, е бил на посещение в Барселона миналата седмица. Това сподели за Gong.bg шефът на "белите". Той е получил покана от ръководството на европейския гранд най-вече заради факта, че във втория тим на клуба играе Мартин Георгиев.

"Бях на посещение в Барселона по покана на Алесанко. Срещнах се и с Бакеро. Не забравяйте обаче, че преди време се срещнах и с Фъргюсън.

Обсъдихме как се развива Мартин Георгиев. В Барселона са много доволни от него. Развива се по план, а освен това напредва и с испансия език, което е много важно", заяви Стефанов пред Gong.bg.

Силният човек на "Овча Купел" сподели, че хора от Барселона наблюдават още играчи на Славия и, че се надява един ден клубът да осъществи нов трансфер в искапния колос.

"Хора от Барселона следят част от нашите млади футболисти. Надявам се един ден да осъществим нов трансфер в този голям клуб. Продължаваме да залагаме и да развиваме нашите таланти. Това е пътят пред Славия. Лошото е, че доста често ни режат главите в мачовете. Незачетеният гол срещу ЦСКА беше престъпление", добави Стефанов.