Интернет инфлуенсърът Алекс Петканова и моделът Джулиана Гани триумфираха в първите дуели от онлайн риалити формата #WINmyBET и продължават напред в състезанието, в което 16 от най-големите български звезди ще определят, кой е "най-добрият" от тях.

Шоуто, което се излъчваше ексклузивно на сайта winmybet.bg, бе наблюдавано от над 7 000 зрители, които можеха да подкрепят своите любимци и да участват в борбата за специалните награди от WINBET. Излъчването на дуелите е напълно безплатно и е достъпно след регистрация на сайта. 

Джулиана надделя в оспорван и много забавен дуел с певицата Алисия, като натрупа солидна преднина във второто изпитание от дуела – гребане с надуваемо фламинго в басейн, и успя да първа да се добере до трите ключа, които и даваха възможност първа да целуне водещия Кико и да отговаря на въпроси за своята съперничка. 

Дуелът между Краля на поп-фолка, Азис, и Алекс Петканова бе изпълнен с неочаквани обрати и множество шеги и забавни моменти между участниците. След като напълно доминираше в надбягванията на високи токове, Алекс трябваше да преглътне частичното поражение във втората част от двубоя, когато Азис, който призна, че дори не знае как се пали кола, смени гумата на автомобила си по-бързо. В третата част на дуела (въпроси за съперника), Алекс обаче бе много по-подготвена от костинбродския славей и заслужено грабна победата.
 

Джулиана Гани

източник: WINBET

#WINmyBET е уникален реалити формат, в който 16 от най-големите български звезди на цената, екрана и интернет се състезават помежду си в поредица от двубои на духа, тялото и ума, за да определят, кой е най-добрият от тях. Следващите двубои ще се проведат на 12 август, четвъртък, от 19:00 ч., когато певицата Тита ще посрещне колежката си Диона в изпитанието “Голи и нацапани“, а актьорът Юлиан Вергов ще се състезава срещу поета и телевизионен водещ Илиян Любомиров в дуела „Живи мишени“. 

До края на август, публиката може да очаква още двубои с участието на музикалните звезди 100 Кила, Тото от „Скандау“, Димитър Ковачев – Фънки, и Константин, актрисата Диляна Попова, фитнес-легендите и звезди на социалните медии Биляна Йотовска и Сами Хосни и „лудия репортер“ Дани Петканов.

Освен да гледа на живо излъчванията на двубоите, всеки регистриран потребител на сайта winmybet.bg, може да подкрепи своите любимци с помощта на специалните wincoins точки, които ще получи безплатно след регистрацията си на сайта. Тези от зрителите, които познаят победителите в двубоите, ще спечелят допълнителни wincoins, а тези, които съберат най-много от тях – ще спечелят и специалните награди от WINBET.
 
Зрителят събрал най-много wincoins след края на двубоите, ще спечели чисто нова оф-роуд електрическа тротинетка, a подгласниците му до шестото място в класирането по точки ще получат смартфони iPhone 12. След всеки двубой, един фен от тези, които са познали победителя в двубоя ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще спечели смарт-часовник Apple Watch.

Още близо 500 награди – тениски, кейсове за телефони и чаши с автографите на Димитър Рачков и Христо Стоичков, ще бъдат разиграни на случаен принцип сред всички регистрирани потребители на сайта winmybet.bg след последния двубой. Участието в сайта и в разпределението на наградите е абсолютно безплатно за потребителите и не е обвързано с покупка на каквото и да е било.