Игралният сайт winbet.bg зарадва клиентите си с нова безплатна игра с прогнози, правеща престоя им в платформата още по-интересен. Това е безплатния турнир за спортни залози MATCH PLUS, която може да бъде достъпена като част от програмата за лоялност WINBET PLUS.

В рамките на играта, всеки регистриран потребител на сайта може да поставя своите прогнози на селекция от спортни събития, напълно безплатно и без да е нужно да прави депозит. В резултат на това, могат да бъдат спечелени отлични награди от общия награден фонд, достигащ сумата от 10 000 лева.

MATCH PLUS - всеки може да тества майсторството си в прогнозите

Както бе посочено в началото, MATCH PLUS е част от програмата за лоялност WINBET PLUS, която игралният сайт представи неотдавна. Програмата позволява на всички клиенти на сайта да печелят точки и да преминават на следващо ниво, а събраните точки впоследствие да разменят за награди. 

Освен това, могат да се изпълняват и мисии, които също носят точки на играчите и им помагат да се изкачват към по-следващо ниво.

Конкретно за MATCH PLUS, тук потребителите могат напълно безплатно да оставят прогнозите си на събития, които са посочени от страна на WINBET. Тук потребителят също може да трупа точки към играта, борейки се за възможно най-предно място в съответното класиране. Колкото по-голямо майсторство се демонстрира в прогнозите, толкова по-добро място в класирането ще бъде постигнато и толкова по-голям ще бъде потенциалният бонус.

Програма за лоялност WINBET PLUS

Както бе споменато, WINBET наскоро представи и собствена програма за лоялност - WINBET PLUS. В рамките на нея, потребителите могат да печелят точки, като това се случва автоматично спрямо активността им на сайта. Във всеки един момент потребителят може да провери колко точки е събрал и какво ниво е достигнал. Колкото по-високо ниво е достигнато, толкова повече приятни изненади ще има.

Промо HIT WIN - два пъти на ден от понеделник до петък

През този месец WINBET представи на своите клиенти и новата си промоция HIT WIN, където всички клиенти на сайта могат да се борят за апетитни награди. Офертата е активна в периода между понеделник и петък, в два определени часови диапазона - между 12:00 и 13:00, и 18:00 и 19:00. 

В наградния фонд на HIT WIN присъстват 1 000 000 лева под формата на кеш награди и 1 000 000 безплатни завъртания. 

За да участват в HIT WIN, достатъчно е клиентите на WINBET да играят игрите, посочени от игралния сайт, в определените дни и часове. Игра, която е извън часовия диапазон на HIT WIN, няма да се счита за квалифицираща за промоцията.

Персонални бонуси

Спрямо своята активност на сайта, клиентите на winbet.bg могат да получат и персонален бонус от игралния сайт. Когато подобна оферта е налице, потребителят може да се сдобие с награда от калибъра на кеш бонус (с или без депозит), безплатен залог за Спорт и безплатни игри. 

WINBET Бонус Парк

Всеки ден клиентите на този оператор могат да завъртят колелото на късмета WINBET Бонус Парк, без нужда от правене на депозит. Когато колелото е завъртяно, то ще спре на три печеливши сектора, а играчът може сам да реши коя от наградите да активира за себе си. Сред тях попадат кеш бонус, безплатен залог за Спорт и Live Казино, безплатни игри, и специален подарък-изненада от най-великия български футболист Христо Стоичков.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.