Софийските отбори „Амиго Северозапад“ и „Юнайтед“ ще премерят сили за голямата награда заедно с останалите 10 тийма от регионалното класиране.

В началото на юли комплекс „Спортна София 2000“ в ж.к. „Зона Б-5“ приюти цели 113 футболни отбора, които спортсменски показаха футболните си умения. На зеления терен се разигра истинско дерби, достойно за адмирации. То завърши с категорична победа за футболен клуб „Амиго Северозапад“ с резултат 5:2. На стълбата с второто място се качи отбор „Юнайтед“, който също продължава напред към финала, а третото място отиде при два отбора. Това са „Младежите“ и „Малки страсти“.

Два месеца, които засвидетелстваха хъс, жажда за победа, спортменство, приятелство и най-вече любовта на българина към футбола и красивите емоции, с които върви под ръка.

Сега насочваме поглед към големия финал на Каменица Фен Купа 2022, който ще се проведе уикенда на 10-и и 11-и септември в Пловдив – родният град на Каменица.

Каменица Фен Купа 2022

източник: Каменица

Той ще бъде открит с официална церемония още в събота, където почетни гости на събитието ще бъдат от управлението на Каменица, Общината, местни футболни звезди и Божидар Искренов – Гибона.

Една от специалните изненади, които са приготвили организаторите, ще е „Звезден мач“. Той ще се проведе между отбор, сформиран от легенди на града и друг, който ще се състави от по един играч от всички 12 класирали се тийма до момента.

Самите те ще разберат на място чрез жребий срещу кого ще се изправят в ревностна надпревара за голямата награда, позволяваща на отбора шампион да вземе участие в клубно-европейското първенство EMF Euro Cup 2022, което ще се проведе в Hajdúszoboszló, Унгария, в периода 14-18 септември.

Разбира се, отново ще бъдат връчени и индувидуални награди за „Звезда на турнира“ и „Голмайстор и феърплей“, чиито горди носители ще си тръгнат с множество предметни награди от любимата спортна марка на България - H8S Hristo Stoitchkov, както и с такива от марката Givova.

Каменица Фен Купа 2022

източник: Каменица

На томболен принцип един от всички участници с титлата „Най-добър вратар“ от всички регионални турнири до момента, ще спечели посещение на мач на английския национален отбор по футбол на стадион Уембли с включен самолетен билет, нощувка в центъра на Лондон и билет за мача. Тази специална награда е осигурена от партньорите на КФК -  Българска асоциация мини футбол (БАМФ ).

Очаква се уикендът 10-и и 11-и септември да премине в много футбол, забавления за всички членове на семейството, страхотни награди, бира и храна, които ще очакват всички любители на доброто настроение. 

А какво още са ни подготвили от Каменица Фен купа и техните партньори от БАМФ ще разберем съвсем скоро. Дотогава следете всички новини около турнира на официалната Facebook страница https://www.facebook.com/kamenitzafancup и Instagram kamenitzafancup.

Наздраве за споделените моменти и големите победители.