Персоналният Power Boost на WINBET е един от най-лесните и ефективни начини за потребителите да увеличат коефициента на събитията, които са решили да играят. За целта е нужно да те да изберат една от срещите в спортна секция winbet.bg, за които Power Boost е активен и може да бъде използван. Подробности за промоцията ще бъдат представени в следващите редове.

Power Boost - завишени коефициенти за избрани спортни събития

Благодарение на офертата Power Boost, клиентите на WINBET могат да получат до 10% завишен коефициент на събитията, посочени в условията на промоцията. Сред тях откриваме някои от най-интересните футболни двубои за месеца, които ангажират немалка част от вниманието на феновете. Финали за купите на различни държави, както и финалните срещи за европейските клубни футболни турнири. но също така и финалната серия в NBA и вечното дерби Левски - ЦСКА са сред акцетите в тях./

За да могат да се възползват от Power Boost, потребителите трябва да са направили залози за обща стойност от поне 50 лева през предходния месец. Това автоматично им носи “зелена светлина” да изпробват предложението Power Boost и да увеличат своите коефициенти.

Тези, които са се класирали за Power Boost, могат да го открият в секция “Моите оферти” на winbet.bg, а след това и да прибегнат до използването му. За последното е нужно единствено да се активира бутонът “Приеми бонуса”.

Как се изчислява коефициентът при използване на Power Boost?

Разглеждайки футболните срещи, за които може да се използва Power Boost, потребителите ще видят, че те са с различни коефициенти.

Ако коефициентът на дадено събитие от списъка е между 1.50 и 1.99, тогава потребителят може да получи Power Boost увеличен коефициент от 5%.

И следователно, ако коефициентът на избраното от играча събитие е с минимална ставка от 2.00, тогава Power Boost увеличението на коефициента ще достигне 10%.

По този начин играчите могат да се борят за дори по-високи печалби, използвайки тази нова функционалност в сайта на WINBET.

Трябва да се има предвид, че Power Boost работи единствено в случаите, когато са направени единични залози. Тези, които спадат към графа “множествени” и “системи” няма да се зачитат в случая. Офертата не важи и за залози, поставени с бонус средства.

“Поискай пазар” на winbet.bg дава още повече свобода на играчите

Потребителите в спортна секция WINBET вече могат да се възползват и от още една полезна функционалност, а именно - инструментът “Поискай пазар”.

Благодарение на тази функция, играчите могат да си поискат от оператора определен пазар за дадена среща, който не е наличен към конкретния момент. След като игралният сайт получи запитване от страна на съответния потребител, ще бъде взето и решение дали поисканият пазар да му бъде предоставен.

Функцията “Поискай пазар” е полезна за креативните играчи, които често имат готови предвиждания за даден мач, но такъв пазар не фигурира като възможност към момента. Благодарение на новата спортна функционалност, този проблем е решен и всеки може да се възползва от нея, демонстрирайки възможностите си на познавач.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.