Както при всеки друг спорт, така и при футбола редовните и упорити тренировки подобряват уменията и представянето ви. Когато сте отдадени и постоянно полагате възможно най-много усилия във футболните тренировки цялостното ви представяне става все по-добро.

Освен важността на самото футболно обучение, също е важно да носите правилния екип. Наличието на подходяща и удобна екипировка може да подобри представянето ви и си струва всички усилия, така че не ходете просто на тренировка, а носете дрехите, които са създадени за това, за да извлечете най-доброто от вас.

Онлайн магазина на R-GOL е предпочитан и ценен от футболисти и експерти. Тук можете да намерите точно това от което имате нужда - широка гама качествени и евтини футболни екипи, футболни обувки, топки и др. тренировъчни аксесоари.

Основна част от тренировъчния екип е удобната футболна фланелка

Най-важният елемент във всеки футболен тренировъчен екип е фланелката, тя всъщност е и основният отличителен елемент на спорта, чрез който играчите представят своите отбори, както по време на игра, така на тренировка. Независимо дали избирате обикновена фланелка или искате да добавите лого на отбора и персонализиране на играча, футболната фланелка е от съществено значение.

Футболните тениски са не само качествени, но са и специално проектирани за удобството и максималното представяне на играча, като отговарят на изискванията за тренировка или футболен мач.

Част от характерните предимства са вентилацията, осигурена чрез ръкавите, задните панели и перфорацията, които осигуряват въздушния поток към тялото. Футболните джързита са леки, издръжливи и бързо съхнещи. Тези функционални дизайни правят футболната фланелка дишаща и помагат регулирането на телесната температура, което доста улеснява играчите.

Друг важен елемент от екипировката са футболните шорти

Те трябва да са леки, свободни и удобни за да максимизират представянето ви при тренировка.

Изработени от 100% полиестер, тези шорти са издръжливи за упорити тренировки и дълъг период от време. Стандартното прилягане, с еластичната лента на талията ги прави удобни за трениране. Шортите са много функционални, държат хладно и сухи, а в скритите странични джобове с цип можете да носете важни за вас предмети.

Футболната термо блуза е базовия слой на екипа

Тренировките по футбол се водят също и при условия на дъжд или слънце и те трябва да продължат и независимо от метеорологичните условия. Важно е да преминете към тренировки, добре подготвени за борба с времето. През студените дни, тренировките не спират, така че не забравяйте да се защитите с футболна термо блуза с дълъг ръкав.

Тя е перфектният основен слой за футболна тренировка, изработена от удобна, бързосъхнеща материя, която е предназначена да осигури допълнителен слой защита срещу студ. За летните дни футболната блуза осигурява вентилация, чрез специални панели и материала, предотватява загубата на топлина чрез изпаряване, така че това е една целогодишна инвестиция за футболни тренировки.

Футболни тренировъчни термо долнища за по-студените дни

Футболните термо клинове ви осигуряват комфорта и енергията за тренировка. Преборете студа в дните на тренировка, като смените с тренировъчните шорти с пълна дължина. Това не само ще ви накара да се почувствате по-сигурни за тренировка, но и топлината ще увеличи кръвообращението в мускулите ви, което ще ви позволи да отдадете повече от себе си.

Независимо дали ще останете в термоактивните панталони за цялата футболна тренировка или само за загрявката, те са идеално пригодени и удобни за повечето тренировъчни упражнения. Клиновете имат заден термопанел, който помага регулирането на телесната температура. Те са топли, еластични и създават удобство, докато се движите.

Чорапи за футболни тренировки

Футболните чорапи трябва да осигурят подложка, и да предпазят уязвимите зони на стъпалото, включително глезените и пръстите на краката. Правилните футболни чорапи трябва да са достатъчно дълги и еластични, за да преминат през протекторите, предпазващи пищяла и да ги задържат на място, така че гъвкавостта и удобството са от ключово значение. Освен това футболните чорапи, трябва ефективно да отстраняват потта от кожата, за да се избегне игра с мокри чорапи, а допълнителните им свойствата за премахване на миризмата са идеални, за да направят съблекалните по-приятни.

Якета за футболни тренировки за дъждовни и ветровити дни

Тренировките през зимните, дори пролетните и есенни дни могат да бъдат сурови, но вятърът и дъждът носят допълнително неудобство. За да не пропускате важни футболни тренировки, осигурете си яке за дъжд, това може ще направи тренировката ви изключително ползотворна.

Идеални за защита от неблагоприятни метеорологични условия, водоустойчивите футболни якета са създадени с иновативна технология - дишаща и водоустойчива материя. Те ви защитават от вятър и сняг и ви осигуряват максимален комфорт.