Най-светлият празник в годината е на прага ни и безмилостно напомня да се погрижим за подаръците на най-близките хора. Преди да споделим най-хубавите дни със семейството и приятелите си е редно да отделим време, за да открием най-желания подарък за всеки един от тях.

Ozone ти предлага богата селекция от идеи за техподаръци, с които да се откроите сред останалите. Ето ги и тях:

Смарт часовник Apple Watch SE2 е бижуто, което трябва да краси всяка дамска ръка. С минималистичен дизайн, изчистен корпус и функции за следене на всякаква информация, часовникът е вашият прозорец към света. Вземете сега с 0% оскъпяване от банка ДСК.

Apple Watch

Джобният фотопринтер Polaroid е задължителният аксесоар за всеки любител на пътуванията. Малък и изключително функционален, принтерът може да разпечатва каквото пожелаете, директно от телефона.

ozone

Друга джаджа, без която не бива да тръгвате към нови приключения е екшън камера Insta360. Събираща се в джоба ви, спортната камера е с два 360-градусови обектива и водоустойчивост, с възможност за потапяне до 10 м дълбочина. Запазете всичките си спомени от екстремни изживявания във висините или под вода и се забавлявайте.

ozone

Таблетът Lenovo е устройството, което ще ви даде възможности за разпускане и за работа едновременно. Зареден с 4 Dolby високоговорителя и батерия, издържаща цяло денонощие, с него ще сте на ръка разстояние от всичко важно във всекидневието ви. Може да имате таблета още днес - на изплащане и 0% лихва без оскъпяване

ozone

Домът е мястото, в което уютно да се насладите на време единствено за вас. Затова настройте сетивата си за релакс с арома дифузерът Anjou. Той е малкият детайл, който ще направи времето, прекарано вкъщи още по-приятно. С възможност за 8-часова работа и автоматично изключване, след като водата свърши.

ozone

За да може всичко вкъщи да е на мястото си, препоръчваме леката и стилна акумулаторна отвертка Xiaomi. Помощникът във всички ремонти е изработен от висококачествена стомана, зарежда се с USB, а отвертката е ycтoйчивa нa  ĸopoзия.

ozone

Знаем, че празничните трапези са изкушаващи, а фитнес залите - не. Затова ви предлагаме да оборудвате дома си с велоергометър KFIT. Уредът е подходящ, както за леки натоварвания, така и за интензивни тренировки, а вграденият компютър с 8 нива на натоварване ще ви позволи да настроите режима на работа спрямо възможностите си.

ozone

Ако искате да направите незабравим подарък, то iPhone 14 Pro Max е Подаръкът! Подходящ за всеки почитател на бранда, с революционни подобрения по софтуера и хардуера, този модел на iPhone идва с най-добрия чип за смартфон.
Вземете мечтата в ръцете си още днес без оскъпяване от банка ДСК.

ozone

За да си осигурите първокласно преживяване в слушането на музика, то безжичните слушалки с микрофон Sony разполагат с авангардна технология, която ще ви го осигурят. Слушалките предлагат висококачествено шумопотискане от външни фактори, множество микрофони, фокусирани върху качественото предаване на звука и удобен дизайн за по-добра работа с тях. Вземете ги още днес с 0% оскъпяване.

Всеки дом има нужда от висококачествена грижа. В това отношение прахосмукачката-робот Xiaomi ще преобрази дома ви напълно. Забравете за ръчното почистване след работа. Роботът може да се контролира дистанционно чрез приложение, което ще ви освободи време, в което да използвате дома си за почивка и релакс. Снабден с множество сензори и радари, устройството е перфектният стопанин, когато не сте у дома.

ozone

В студените месеци времето прекарано у дома се увеличава значително, затова е нужно да направим престоя си в него по-приятен. Помощник в грижата за чистия въздух вкъщи е пречиствателят Xiaomi. Уредът разполага с филтър с активен въглен, интелигентен дистанционен контрол и 6 режима за пречистване на въздуха.

ozone

5 подаръка за колегата

Време е да почетем и хората, с които прекарваме голяма част от всекидневието си - колегите. Ако размяната на подаръци в офиса предстои, но не знаете какво да изберете, ето кратък лист с „безопасни” продукти, с които никога няма да сбъркате.

Ароматните свещи винаги са попадение за хора, които обичат уютните зимни вечери, сгушени у дома. Може да заложите на тематични свещи - за феновете на Хари Потър или Приятели.

Ако трябва да бъдете тайния Дядо Коледа за някой запален колекционер, то селектираните винил фигурки на Funko POP! са подходящият избор. Може да избирате от неограничен брой официално лицензирани фигури на световноизвестни продукции. За привържениците на настолните забавления, може да изберете от луксозни сетове с игри до екстравагантни пъзели. Няма да сбъркате, независимо дали ще предпочетете традиционна игра за асоциации като Dixit или нестандартната игра Карта срещу българщината, които биха донесли много весели и запомнящи се моменти на притежателите им.

ozone

За любителите на прецизността и писането на ръка, може да заложите „на сигурно” и да изберете класически химикал или кожен тефтер. А защо не и двете? Избран с внимание към детайла, химикалът в комплект със стилен тефтер може да се окаже перфектният подарък за вашия колега.

Ако се затруднявате да откриете идеалния подарък, с който да зарадвате любимите си хора, то може да се възползвате от ваучерите на Ozone. Дигитални или физически, ваучерите са заредени със суми от 20 лв. до 100 лв. и винаги са подходящи за подарък.

За повече коледни идеи, виж тук.  Ако все пак не откривате решението, книгата винаги е универсалният подарък, който би зарадвал всеки. Единственото, което трябва да знаете са интересите на получателя.