В зала "Арена Армеец" кипи трескава подготовка и текат последните детайли по организацията за провеждането на Световното първенство по художествена гимнастика.

Днес президентът на федерацията г-жа Илиана Раева даде подробен инструктаж на всички доброволци, които ще отговарят за отделните делегации и им обясни, че тяхната работа е изключително важна и от нея много зависи с какво впечатление ще остане всяка една гостуваща делегация от домакинството на София на Световното първенство. На всички бе изяснен и последният детайл по тяхната работа, кой какво трябва да прави във всеки един момент, за какво отговаря, какви са му задачите, информират от федерацията.

Вера Маринова също посети залата да се запознае с детайли по организацията за шампионата в София. Надпреварата ще се проведе от 10 до 16 септември.

Организационният комитет е в зала "Арена Армеец" от сутрин до вечер, всички работят с пълна пара и с много желание и старание, за да може България да направи едно наистина уникално Световно първенство.