Боксовата легенда Флойд Мейуедър изрази готовност да се бие срещу Хабиб Нурмагомедов, но единствено и само по правилата на бокса. Американецът е категоричен, че няма да влезе в октагона, за да се бие по правилата на ММА.

„Аз съм лицето на бойните спортове, независимо дали става дума за бокс или ММА. Аз съм лицето на всичко. Дори не се притеснявам от тези момчета. Конър МакГрегър? Той вече знае какво се случи. Хабиб е много разпенен и устат. Не спира да говори. Иска да излезе срещу мен. Ще се погрижа и за него“, сподели Мейуедър.

„Ако има мач срещу Хабиб, той ще се случи. Ако това не стане, аз не се притеснявам, защото имам още активен живот пред мен и ще очаквам следващите предизвикателства, пред които ще се изправя“, добави той.

„Никога няма да вляза в октагона, за да се бия по правилата на ММА. Ако се бия в ММА пръстена, то това ще стане само по боксовите правила. Това е моят начин. Всеки, който иска да се изправи срещу мен трябва да спазва правилата ми, просто и ясно“, каза още Флойд Мейуедър.

Още по темата:

Задава се нов страхотен мач на Хабиб Нурмагомедов

Нурмагомедов и Макгрегър може да изхвърчат доживот

Временно отстраниха Макгрегър и Хабиб