Бившият шампион на UFC в категория перо Алекс Волкановски от Австралия (26-4) отне титлата от американеца Макс Холоуей (26-7). Това се случи през декември 2019 г. След това бойците се срещнаха още два пъти. Въпреки факта, че и трите двубоя се оказаха оспорвани, всеки път победата отиваше при Волкановски.

Изглеждаше, че в тази конфронтация отдавна е сложена точка. Но Вълкановски призна, че е готов да се изправи срещу Холоуей за четвърти път. Особено сега, когато загуби шампионския си пояс и Макс вече е носител на титлата на БМФ.

„Дали съм готов да се изправя срещу него за четвърти път? Сега, след като той спечели титлата на BMF, е много възможно да го направим отново. Знаеш ли какво имам предвид? Признавам, че преди това често съм си мислил как ще протече четвъртият ни бой. Но сега той придоби някакво значение под формата на титлата на БМФ. Знам какво си мислите. Как да намеря мотивация да се потя във фитнеса, подготвяйки се за бой с човек, когото вече съм побеждавал три пъти. Но това е просто. Титлата на BMF е нещо, което никога не съм имал преди. Така че кой знае? Ще видим какво ще се случи..."