Който ви държи на хранилка, неговата каишка припознавате, а?! Ей това са истински "фенове", които няма как да бъдат наречени запалянковци!
Колко ли пот и мъка се е проляло при нескопосаното скалъпване на две полуизречения, в които мисълта е под кота 0...?! Тоя умствен инвалид защо изобщо се измъчва да говори? Но пък е кярил някоя пачка от Помачето от Микре, Ловешко...
Шиптарчето си е Бояй (Bojaj) отвсякъде, само в неграмотните глави на аматьорите в журналисриката е Бодждж...е
Разкарайте тоя олигофрен от прожекторите! Намразих "Левски" заради такива отрепки като тая неопределена форма на живот и разните голдита, дантели, бакърджии, фракционери, факлоносци и прочие! Не друг, споменатите парвенюта се гаврят със 106-годишна история! Мерзавци!
@red1973 Когато те зашлевят с Истината по суратя, веднага тичаш да вадиш кофата от кенефа, а Ганьо?! И зад сто английски псевдонима да се криеш, пак ти се съзират цървулите...
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
И тя, милата, на опашката застанала... Никога не е късно да се изпикаеш върху себе си публично...
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
"Ако имаше още няколко мача", "ако баба ти беше мъжка"... Поредният самовлюбен уръфляк...
Дтепм, като те е страх - марш да се скриеш нвкъде, ч*к*джия смотан!
Жалка "журналистика"! Жалки мижитурки в БФС! И как да не са жалки в най-жалката "държава"? Уж щеше да има бараж, ама днеска някой казал на кмета на Перник, че "МиньорО" влиза без бараж във Втора лига! КметО пък съобщил на отборО... А кой е взел решението, на база на какво, кой и кому го е съобщил - никой нито пита, нито го интетесува
Ха-ха, Божков бил "голям бизнесмен", но видите ли, ощетил хазната с едни 700 милиона! Кое му е "големината" тогава бе, главурко? И бизнесмените са като министрите в тая колония - боклуци!!!
@Blue.Bear Абсолютно! Хайде, ситуацията беше изненада за всички, но какво пречеше на федерациите досега да направят ясен правилник за в бъдеще, ако има такива проблеми?
Каква Верея, какво Поморие, бе?! Първите дори не започнаха сезона, вторите се отказаха преди прекъсването, за какви лицензи дрънкате? А двата Спартака и три години да се играе, пак няма да останат в групата, за чий х*й им е лиценз и на тях?!
Още едни клошари без резултати, но с амбиции..! Направете им "Б" от 30 отбора, да гледаме спектакли...
И какво като сте "обезпечени" бе, цървули?! Айде вече сиктер с тия мераци!!! Вие сте на ТРЕТО място! Ако се играело, може би щели..., а "ако беше мажка,..."? Защо изобщо се играе в Байганистан, след като няма година през последните 20, в която някой парашутист да не се спуска отнякъде!
Както винаги - записваме и преписваме, за въпроси и уточнения и не помисляме! Добре, от "В" групите изпадащи няма да има, а влизащи ще има ли? Ако от Областните групи ще се влиза, кой и кога ще определи участниците в съответните баражи, по колко отбора ще влизат във "В" групите? Ако Югозападната и Югоизточната се увеличат на 20 (!!!), удачно ли е? Кога ще играят, още повече ако вирусът "се завърне" отново след евентуалното му оттегляне...?
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Ако всеки, който "онзи ден е бил на УЕБИнар", започне да фалира УЕФА, наистина ще стане страшно...
Ех, да можеше всички първенства да само в САЩ и Британските острови
Нали имахте "стаден имунитет" бе, цървули?! Случайно да ви бяха подбутнали напред, щяхте да мълчите като п**ки, както мълчите за вътрешното си първенство!
Когато английски роб, който не знае дори езика на предците си, а лае на лая на господаря си, се изкаже, че другаде по света има ла*на и ши*аняци - безценно!
90℅ новини от/за Англия... Абе, плужеци от Гонг, светът е много по-голям и разнообразен! Назначете поне един-двама с друг език, за да опознаете и други страни! Отвращавате с тая овча грижа за всичко английско!
Откакто няма никаква новина за 4-та дивизия на Графство Шропшър, преставам да натискам бутона за "лайк" под "статиите" на "джърнълистите" в сайта ви!
Какви 18 отбора, какви 34 кръга бе, Калитко?! Кога ще ги изиграете? През януари на нивата в Монтана ли? За догодина е преместено и ЕВРО'20, значи - дати няма за толкова мачове, а и вирусът може пак да се появи догодина!
Пази, боже, сляпо да прогледне!
Колко само болен трябва да си, че да изпитваш оргазъм само тогава, когато Англия те е споменала... Дреме им на ония боклуци там за доброволните си слуги тук!
Кое ЦСКА? ЦСКА-София (София) или ЦСКА 1948 (София)?
Най-после някой с единствено реалното решение! Дори не е нужно купата да се играе в 2 мача, а в 1, на неутрален терен. А т.нар. плей-офи в първенството трябва да се премахнат въобще, няма нужда от безсмислени мачове, още повече, че догодина предстои ЕВРО'20, а и не се знае колко ще продължи ситуацията...
@blank Ти сериозно ли за Испания и Италия говориш?! Или споменаването им е "димна завеса" за тайната мечта всичко да бъде преместено на Британските острови? Само че малоумният им "елит" не предприема никакви мерки за спиране на епидемията, ами са оставили "поданиците" на бабето да "придобият естествен имунитет", което не се знае как ще свърши... По всичко е видимо, че е абсурд да бъде проведено през лятото, защото някой малоумен бледолик (като оня в Банско) няма да го спре разстоянието нито до Диарбекир, нито до Владивосток...
  • 1