Ренан Ферейра изпрати брутално съобщение към Франсис Нгану със зашеметяващ нокаут само след 20 секунди срещу Райън Бадър. Шампионът на Професионалната бойна лига (PFL) се изправи в основния бой в Саудитска Арабия срещу звездата на Bellator. Залогът бе, че победителят не само взима шампионския пояс, но получава и запомняща се битка срещу Нгану.

PFL обяви, че победителят ще бъде човекът, който ще посрещне камерунеца обратно в клетката на MMA. И Ферейра свърши бързо работата срещу Бадер, след като свали бившия боец от UFC  още в началото. Не отне много време на рефера да се намеси, тъй като гигантският бразилец бе безпощаден. Нокаут след 20 секунди.

Нгану седеше до клетката на Майк Тайсън и наблюдаваше как Ферейра го предизвика след нокаута.

"Аз съм рекордьорът, аз съм рекордьорът. Франсис, къде си? Чакам, нека направим това. Аз съм шампионът тук“, обяви Ферейра.

Нгану напусна UFC миналата година, за да подпише за съперника PFL, които му позволиха да се занимава с бокс заедно с ангажиментите си в MMA. Камерунецът се изправи срещу 35-годишния Тайсън Фюри при боксовия си дебют и изненадващо свали в нокдаун Циганския цар, само за да загуби противоречиво решение за разделяне.

Сега Нгану се завръща на 8 март в Саудитска Арабия срещу 34-годишния Антъни Джошуа. Но PFL вече потвърдиха, че той ще се бие с Ферейра, когато се завърне в ММА след боя с Джошуа. И когато Нгану започна преговори за подписване с PFL, той договори, че следващият му опонент в клетката трябва да получи 2 милиона долара.

И така, Ферейра – който миналата година спечели сезона на PFL за 1 милион долара – изглежда на опашка за още една добра надница, когато Нгану се завърне в клетката.