Футболистът на Албания Анси Аголи отдаде поражението на тима си в дебюта на големи първенства заради изгонването на капитана Лорик Цана преди почивката на мача с Швейцария. Опитният бранител беше изгонен в 37-та минута, след което настъпи огромно объркване при "орлите".

Но те направиха силна втора част, което вдъхна увереност на тима, но гол не падна. Все пак Аголи смята, че от това представяне отборът му може да си извлече позитиви. Ето и какво сподели той:

"Тежко беше, защото още преди почивката останахме с човек по-малко в този дебютен за нас мач на голямо първенство. Но мисля, че след почивката играхме доста солидно. Борихме се страшно много, за да вземем нещо от тази среща, но не успяхме да го направим."

"Имахме доста нелоши възможности през втората част, но нямахме никакъв късмет. Особено три минути преди края направихме огромен пропуск. Ако бяхме вкарали тогава, щяхме да вземем нещо. Но дори и при тази загуба можем да извлечем позитиви."

"Беше тежко наистина да сме с човек по-малко, объркването дойде заради изгонването на капитана ни. Радващото е, че не допуснахме втори гол до почивката, но и нашият вратар се справи добре."

"Тази загуба няма да повлияе на целите ни, ние сме дошли тук да се забавляваме. Можем да се борим с останалите отбори, имаме още два мача, така че не всичко е загубено", сподели Анси Аголи.