@replay ,
Ако баба беше мъжка, щеше да има дръжка.
Успех на Левски и Лудогорец!
@didami84 , съгласен съм, че Аякс не е онзи отбор, който побеждаваше наред. За съжаление същото можем да кажем и за Лудогорец, вече не е онзи отбор, който правеше луди и интересни мачове. Успех орли!
Абе къде е кюрда? Нещо не се чува.
@CTEoloAH , този твой правилник с двете точки сега ли си го измисли? Дай информация къде го има това черно на бяло.
@REDscout , я дай пак, че ще получиш някой инфаркт от тази твоя злоба.
Последният в класирането направи равен с Левски, а Насо Рунтавелски вместо да търси причината в собствения си двор, пак Лудогорец му е крив. На това му казват гьонсурат.
@popi6868 , шапка ти свалям за коментарите! Браво!
@Romanisto , хубово коментираш положенията срещу Лудогорец. Защо обаче не коментираш положенията срещу Рома??? Може би защото за това се изискват "топки" и безпристрасност.
И плеснат с уши, па се прегърнат и търсят духа на Караджата.
@Ivanshopov , каква е тази заблуда, която споменаваш - само ти си знаеш. Истината обаче е факт - изразява се с една дума, кратко, ясно и недвусмислено - ЕДИНАДЕСЕТ!
Прави впечатление, че феновете на Берое не коментират мача, всичко е ясно, ясно е кой беше по-добрият отбор. Тук коментират фенове на бившите софийски грандове, които още живеят с мисълта, че "От Витоша по-високо нема". Адски ги боли, че техните отбори са само един далечен спомен от соца.
@CTEoloAH , то и да искат няма как да стане. Б група е максимума на Миньор Перник.
@Ivanshopov , първият гол беше отменен, вторият също.
Едни се радват на супермодерен автобус, други се радват на химически тоалетни.
Хасан Чинчири ще свири само за вас.
Търси се един Доктор Хонорис Кауза да даде коментар за мача. По непотвърдени данни се е скрил някъде дълбоко
@dreben23 , разбрахме, че си фен на много отбори, както сам спомена - Олимпиакос, Малмьо... а не пропусна ли да кажеш, че си фен и на Шахтьор Солигорск, на Мура...
@mr.gignac , явно лудите здраво са ти бръкнали в г@зеца щом опря и до втория резервен екип. Безсилието ти само буди смях и съжаление. Продължавай да си лаеш. Да не забравиш да почерпиш за калъфката!
@the_heaviest_punch , типично за прост и ограничен човек. Като няма какво стойностно да каге, започва с обидите. Ето до къде води припознаването.
@IbreObre , разбрахме що за хора са според теб Крушата и Чаво, кажи сега нещо и за Гришата и Стойчо. Те са интелигентни, цивилизовани и ерудирани, нали?
Гришата щял пък да дарява къщички за птици.
Скромен и интелигентен човек. Защо му трябваше да се връзва на номерата на Стойчо и да дойде за втори път ва "Армията"? Неблагодарна е треньорската професия в България.
Изкара ли са си честно парите. Нека си ги харчат.
Плачехте заради клетката в сектора за гости на Лудогорец арена, ето го резултатът. Срещу такива фенове има само едно решение - бой!
@danon , ами ако Лудогорец не фалира какво ще стане? Ще подсмърчаш като гладно циганче пред баничарница и ще търсиш друго оправдание. Крайно време е да проумееш, че футболът в България отдавна не е само левски и цска а има и други клубове. Свърши времето, когато държавата подкрепяше само тези 2 отбора. Остава само да се топлиш със старите спомени.
@Вал , ти си бил голям хейтър и абсолютен комплексар. Злобна, малка душица.
И трите гола на Лудогорец станаха в типичният им стил на игра. Бързи разигравания, остри подавания и много движение. Локо накрая се измориха и бяха доста статични. Вероятно си мислеха за ма
С риск да последва лавина от негативни коментари ще кажа, че аз също смятам, че Тити е срам за Левски.
Не искам да съм лош пророк, но Титко и Наско вместо да бъдат мотора и вдъхновението на акцията за спасяване на Левски, те с всеки изминал ден отблъскват сините фенове.
  • 1