@dreben23 , разбрахме, че си фен на много отбори, както сам спомена - Олимпиакос, Малмьо... а не пропусна ли да кажеш, че си фен и на Шахтьор Солигорск, на Мура...
@mr.gignac , явно лудите здраво са ти бръкнали в г@зеца щом опря и до втория резервен екип. Безсилието ти само буди смях и съжаление. Продължавай да си лаеш. Да не забравиш да почерпиш за калъфката!
@the_heaviest_punch , типично за прост и ограничен човек. Като няма какво стойностно да каге, започва с обидите. Ето до къде води припознаването.
@IbreObre , разбрахме що за хора са според теб Крушата и Чаво, кажи сега нещо и за Гришата и Стойчо. Те са интелигентни, цивилизовани и ерудирани, нали?
Гришата щял пък да дарява къщички за птици.
Скромен и интелигентен човек. Защо му трябваше да се връзва на номерата на Стойчо и да дойде за втори път ва "Армията"? Неблагодарна е треньорската професия в България.
Изкара ли са си честно парите. Нека си ги харчат.
Плачехте заради клетката в сектора за гости на Лудогорец арена, ето го резултатът. Срещу такива фенове има само едно решение - бой!
@danon , ами ако Лудогорец не фалира какво ще стане? Ще подсмърчаш като гладно циганче пред баничарница и ще търсиш друго оправдание. Крайно време е да проумееш, че футболът в България отдавна не е само левски и цска а има и други клубове. Свърши времето, когато държавата подкрепяше само тези 2 отбора. Остава само да се топлиш със старите спомени.
@Вал , ти си бил голям хейтър и абсолютен комплексар. Злобна, малка душица.
И трите гола на Лудогорец станаха в типичният им стил на игра. Бързи разигравания, остри подавания и много движение. Локо накрая се измориха и бяха доста статични. Вероятно си мислеха за ма
С риск да последва лавина от негативни коментари ще кажа, че аз също смятам, че Тити е срам за Левски.
Не искам да съм лош пророк, но Титко и Наско вместо да бъдат мотора и вдъхновението на акцията за спасяване на Левски, те с всеки изминал ден отблъскват сините фенове.
@blue_bear , подписа със Сити, но веднага беше пратен под наем. Такава е политиката на големите отбори.
И по-добре, че Левски не се класира за Европа. Кой знае с кой отбор щяха да се паднат в първи предварителен кръг, някое страшилище от Кипър,ихтенщайн или не дай боже от Гибралтар.
Не ми е сред любимците, но му пожелавам скорошно оздравяване. Бъдете живи и здрави всички!
В атака за ЦСКА -София са Ахмед и Али.
Кефят ме левскарите като обясняват навсякъде, че този мач въобще не бил важен ;) :) .
@djugs , е какво сега, човекът не трябва да се радва ли? А викаш гроздето кисело било.
@red1973 , ама как Локо ще са ви били? Няма такова нещо. Даже и купата им дадоха по погрешка..........да те ева у тъпото парче.
@GoshP , как какво общо има? Осрали сте се тотално а виновен е друг! В случая държавата. Това красноречиво говори за манталитета на редовия син фен.
@GoshP , поредният момък, който смята, че държавата му е винавна за всичко. Държавата ли е виновна, че падате от Лихтенщайн и Кипър? Ами калпавото управление някой отчита ли го?
@Captain Stottlemeyer , здраве желаем капитане! До там ли я докарахте, да се хвалите, че сте отбор, който винаги е играл в А група? Това ли е истински повод за гордост? Или като няма риба, то и ракът е риба?
@Georgpetrov , но си абсолютно прав, че "момчето" наистина не му даде шанс да отскочи. Как да отскочи защитникът като противникът си е сложил ръцете на раменете му.
@Georgpetrov , това че ръцете не трябва да са в джобовете не означава, че трябва да са на раменете на противника.
Тити: Ще вземем купата, качени на локомотив! Реалност: Качихте се ама не на локомотива а на лоста на кондуктора.
@Plamen_Levski47 , най-големият футболен клуб???????
Сменяй дилъра немедлено!
Ех Деляне, ех Пеевски, да беше дарил този половин милион на някой дом за сираци, по-голяма файда щеше да има.
Абсолютен мръсник! Това животно можеше да отнеме човешки живот с такова нагло поведение зад волана. И накрая с цялата си наглост заявява, че той така си карал.
@IbreObre , титлите ви миришат на нафталин, кипърците ви разпраха 7 пъти а той вместо да е по-нисък от тревата тръгнал да се пени. Само бой ще ви оправи вас. Напред към 10-тата а ти си лай.
  • 1