С риск да последва лавина от негативни коментари ще кажа, че аз също смятам, че Тити е срам за Левски.
Не искам да съм лош пророк, но Титко и Наско вместо да бъдат мотора и вдъхновението на акцията за спасяване на Левски, те с всеки изминал ден отблъскват сините фенове.
@blue_bear , подписа със Сити, но веднага беше пратен под наем. Такава е политиката на големите отбори.
И по-добре, че Левски не се класира за Европа. Кой знае с кой отбор щяха да се паднат в първи предварителен кръг, някое страшилище от Кипър,ихтенщайн или не дай боже от Гибралтар.
Не ми е сред любимците, но му пожелавам скорошно оздравяване. Бъдете живи и здрави всички!
В атака за ЦСКА -София са Ахмед и Али.
Кефят ме левскарите като обясняват навсякъде, че този мач въобще не бил важен ;) :) .
@djugs , е какво сега, човекът не трябва да се радва ли? А викаш гроздето кисело било.
@red1973 , ама как Локо ще са ви били? Няма такова нещо. Даже и купата им дадоха по погрешка..........да те ева у тъпото парче.
@GoshP , как какво общо има? Осрали сте се тотално а виновен е друг! В случая държавата. Това красноречиво говори за манталитета на редовия син фен.
@GoshP , поредният момък, който смята, че държавата му е винавна за всичко. Държавата ли е виновна, че падате от Лихтенщайн и Кипър? Ами калпавото управление някой отчита ли го?
@Captain Stottlemeyer , здраве желаем капитане! До там ли я докарахте, да се хвалите, че сте отбор, който винаги е играл в А група? Това ли е истински повод за гордост? Или като няма риба, то и ракът е риба?
@Georgpetrov , но си абсолютно прав, че "момчето" наистина не му даде шанс да отскочи. Как да отскочи защитникът като противникът си е сложил ръцете на раменете му.
@Georgpetrov , това че ръцете не трябва да са в джобовете не означава, че трябва да са на раменете на противника.
Тити: Ще вземем купата, качени на локомотив! Реалност: Качихте се ама не на локомотива а на лоста на кондуктора.
@Plamen_Levski47 , най-големият футболен клуб???????
Сменяй дилъра немедлено!
Ех Деляне, ех Пеевски, да беше дарил този половин милион на някой дом за сираци, по-голяма файда щеше да има.
Абсолютен мръсник! Това животно можеше да отнеме човешки живот с такова нагло поведение зад волана. И накрая с цялата си наглост заявява, че той така си карал.
@IbreObre , титлите ви миришат на нафталин, кипърците ви разпраха 7 пъти а той вместо да е по-нисък от тревата тръгнал да се пени. Само бой ще ви оправи вас. Напред към 10-тата а ти си лай.
@IbreObre , прочети пак статията и ще разбереш. Надявам се.
И двата отбора ще излязат с мисълта, че ге чакат важни полуфинални реванши за купата. С тази мисъл ще се изиграе целият мач. Здрава защита отзад, напред каквото стане. Очаквам скучен нулев Х.
@Asen4o59 , а какво ще кажеш за дузпа при удар в рамото? Левски-Ботев Пд?
Как пък никой не конктатира, че цялостна вина за тези 360к носи Павел Колев. Какво е виновен ПХ като кривогледият е подписал такъв договор. Не може да си се подписал за дадени клаузи а после да се отмяташ. Това го има само в България. Има си договор и точка! Ако Хубчев реши да си потърси цялата сума по обещетението, Левски ще плаща и хоро ще играе.
Левскар да си братко, това е чест???? ;) Дали? Народе????
@stpehenhunt11 , точно така, но банката ще иска някакво обезпечяване, ама от къде? Затова е най-лесно да искаш пари от държавата. А държавата сме всички ние.
Щом и чалгата се намеси, вече съм спокоен за бъдещето на синия отбор. :)
Серж Йофу ще бъде ли в екипа? За една приятелка питам.
@go6etogong , когато Божков плати 25 млн за да спаси Левски, пак ли мислеше така?
Капитане, защо се излагаш?
1. Коментарите ти не са по темата а са плод на елементарен хейт.
2. Държавата даде пари не на Лудогорец а на община Разград. Ако Лудогорец по някакъв начин преустанови дейност, стадионът ще си остане държавна собственост.
3. Тези 5 млн лв са дадени срещу представен бизнес проект, в който изрично е казано, че Домусчиев ще плати 16 млн лева
Това е единственият коз на Божков да си възвърне запорираните пари. Дреме му на шмайзера за Левски. Той си иска парите и
  • 1