@CSKAnaFONDACIATA ,

Цитирах Майкъла. Както винаги Майкъла само приказва и никога не познава как ще завърши мачът. Всъщност позна за двата гола разлика, но обърка отборите. Майкъла - смяяях! ЦСКА- София - още по голям смяяях! Браво на канарчетата!
Мачът с Ботев (Пловдив) ще завърши с два гола разлика в полза на ЦСКА. Това го запишете, че съм го казал - ЦСКА ще се класира на финала за купата. За "купичката", както ѝ казвам аз. Само за тази "купичка" ни остана да се борим. Така я наричам, защото едно време този трофей не го брояхме за нещо сериозно. По-големите цесекари знаят за какво говоря", каза Георги Илиев.
Поздрави от Спас Делев!
@CSKAnaGANCHEV , ще мразиш ами, като 12 години те плющят, където те набарат. Поздрави от Спас Делев!
@Pragmatichen , остави го този смешен Радо, нещастникът се чуди как да омаловажи успеха на лудите, мислейки си, че изгарящата болка в г.за му ще намалее.
А кой ще плати неустойката на Маестрото? Аз също мога да си викам разни работи. Но червените веднага ще се направят на ударени, щом стане въпрос за плащане.
@replay ,
Ако баба беше мъжка, щеше да има дръжка.
Успех на Левски и Лудогорец!
@didami84 , съгласен съм, че Аякс не е онзи отбор, който побеждаваше наред. За съжаление същото можем да кажем и за Лудогорец, вече не е онзи отбор, който правеше луди и интересни мачове. Успех орли!
Абе къде е кюрда? Нещо не се чува.
@CTEoloAH , този твой правилник с двете точки сега ли си го измисли? Дай информация къде го има това черно на бяло.
@REDscout , я дай пак, че ще получиш някой инфаркт от тази твоя злоба.
Последният в класирането направи равен с Левски, а Насо Рунтавелски вместо да търси причината в собствения си двор, пак Лудогорец му е крив. На това му казват гьонсурат.
@popi6868 , шапка ти свалям за коментарите! Браво!
@Romanisto , хубово коментираш положенията срещу Лудогорец. Защо обаче не коментираш положенията срещу Рома??? Може би защото за това се изискват "топки" и безпристрасност.
И плеснат с уши, па се прегърнат и търсят духа на Караджата.
@Ivanshopov , каква е тази заблуда, която споменаваш - само ти си знаеш. Истината обаче е факт - изразява се с една дума, кратко, ясно и недвусмислено - ЕДИНАДЕСЕТ!
Прави впечатление, че феновете на Берое не коментират мача, всичко е ясно, ясно е кой беше по-добрият отбор. Тук коментират фенове на бившите софийски грандове, които още живеят с мисълта, че "От Витоша по-високо нема". Адски ги боли, че техните отбори са само един далечен спомен от соца.
@CTEoloAH , то и да искат няма как да стане. Б група е максимума на Миньор Перник.
@Ivanshopov , първият гол беше отменен, вторият също.
Едни се радват на супермодерен автобус, други се радват на химически тоалетни.
Хасан Чинчири ще свири само за вас.
Търси се един Доктор Хонорис Кауза да даде коментар за мача. По непотвърдени данни се е скрил някъде дълбоко
@dreben23 , разбрахме, че си фен на много отбори, както сам спомена - Олимпиакос, Малмьо... а не пропусна ли да кажеш, че си фен и на Шахтьор Солигорск, на Мура...
@mr.gignac , явно лудите здраво са ти бръкнали в г@зеца щом опря и до втория резервен екип. Безсилието ти само буди смях и съжаление. Продължавай да си лаеш. Да не забравиш да почерпиш за калъфката!
@the_heaviest_punch , типично за прост и ограничен човек. Като няма какво стойностно да каге, започва с обидите. Ето до къде води припознаването.
@IbreObre , разбрахме що за хора са според теб Крушата и Чаво, кажи сега нещо и за Гришата и Стойчо. Те са интелигентни, цивилизовани и ерудирани, нали?
Гришата щял пък да дарява къщички за птици.
Скромен и интелигентен човек. Защо му трябваше да се връзва на номерата на Стойчо и да дойде за втори път ва "Армията"? Неблагодарна е треньорската професия в България.
Изкара ли са си честно парите. Нека си ги харчат.
  • 1