100% чиста дузпа!
Армейците напред! Само ЦСКА.
@никки1912 Алфата, с която загинаха Георги Аспарухов - Гунди и Никола Котков e конфискувана на Калотина от италианец. Била чисто нова, на не повече от 20000 километра. Истински звяр. Последната дума на технологиите по онова време. Двигателят бил над 160 коня. Въобще суперавтомобил. Аспарухов отишъл лично при вътрешния министър - комуниста Ангел Солаков, за да му иска колата. Най-вероятно му е била подарена по комунистически, защото нямало по друг начин - как да бъде взета по времето на социализма. Тогава всички футболисти на "Левски" са офицери от Държавна сигурност, като Аспарухов е бил с чин майор, верен син на БКП. Това станало след завръщането на националите от световното първенство в Мексико през 1970 г.
Чудно как днес някакви уж левскари - поднасят цветя и се покланят пред паметника на офицера от ДС и предан член на БКП - майор Аспарухов, а ходят да рушат паметника на Освободителите и да крещят изтърканото „червени боклуци“, като там няма червени ЦСКАари, които да са толкова червени, колкото по и най-червените левскари..
@sabale Победата си е победа, щом са се потрудили за нея - нека да им е сладка. Успех на Ботев Пловдив и занапред!
@djugs Муца си отиде на 02.02.1969-та с обединението със Спартак Сф.!. Каква паметна дата, а!?!
Бавно, но сигурно си отива Калъфски..
@BoroZoro На теб какво ти пука за България, след като не си тук!?!
@ddryanov Можеш да махнеш селяните от селото, но не можеш да махнеш селото от Литекс..
ПФК Ботев /Луковит/.
@Странджата ХА, ХА, ХА, ХА, говедо да споменава за мислене!! Нито сте на над 100 г., а още по-малко сте Левски, вие сте Динамо-Спартак Сф.
@kokolini ... да, да, доообре!
.... и не е желателно да се казва Литекс, защото истинският Литекс се премести в София, не може да има два отбора Литекс все пак!!
ЛОВЕШКИТЕ САМОЗВАНЦИ, вече надминахте по мазохизъм дори и подуянските.., вече никой уважаващ себе си футболист или треньор – няма да се интересува от ловешкото футБОЛНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ.., а ако някой иска в 21 век да види типичен пример за най-некадърно менажиране – да погледне към ловешките главанаци!! Каквото ръководството – такива и отбор с публиката.. Ако ловешките привърженици не бяха започнали да замерят с камъни Кирил Десподов – Литекс щеше спокойно да спечели най-важния мач, в който тогава имаше тотална доминация /териториално предимство, владеене на топката и удари към противниковата врата/ при положение, ЧЕ И ПРИ РАВЕН РЕЗУЛТАТ ЩЯХА ДА СА ШАМПИОН, но прекъсването на играта неутрализира възхода на Литекс и спада на ПФК Антибиотик, които завършиха срещата с единствен, но фатален удар във вратата на ПФК Литекс-Ловеч! Последва нов и още по-фатален мач на „Армията“ /този път срещу ЦСКА/ с допуснат гол /отново единствен удар в срещата/ от 40 метра през ръцете на Бусато и пропусната дузпа в 100-та минута от Турицов.. А след тоталното фиаско в Европа дойде и черешката на тортата – ПОСЛЕДНО ЗАГУБАТА НА „АРМИЯТА“ - КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЛОВЕШКИ ХО-БИТ..
Джуджи успя да унищожи цели /+ един стадион/ два клуба: ЦСКА и Литекс!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
ТОВА НЕ Е ЦСКА И НЯМА СТАДИОН, защото малкото човече = ГОЛЯМ ПРОВАЛ и ловешките неудачници са малко племе, но живот с тях минава като срамно бреме.. За кого работят, на кого плащат?? Това и полиграфите не го прихващат.. Днес купуват свободен агент, утре го продават, а после треньор след треньор уволняват!!!!!!!! Е**вaт се с феновете, мислят, че са царе, не ви ли дотегна вече от тия немити г*зове,, ден след ден да се гаврят с армейските чеда?? И нека ултрасите спрат да се бият за Литекс, а за ЦСКА!! И нека не последва НИКАВО ОБЕДИНЕНИЕ с оранжевите, да прогоним катуна така, че да нямат спасение чак до река Осъм! Долна измет са те - природни б*клуци..., по столицата скитат, но си остават завинаги куци.. Заради такива страната ни е на безподобното дередже, нощем и денем трябва да си нащрек: селяндурът да не те н**бе - или обере.. След колко делавери и по колко армейски институции плюха, но незнайно защо - властта все се прави на глуха....... И постоянно журналистите им дават всякакъв толеранс, а наглите самозванци настояват и за съдийски реверанс – насред София, където футболът е религия, че и в Европа се пробват, но пък УЕФА трева не пасат.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Купувам си емблема на БМВ и я лепвам на капака на трабантчето - то става БМВ.. А джуджи успя да унищожи наведнъж цели /+ един стадион/ два клуба: ЦСКА и Литекс!!
Джуджи успя да унищожи наведнъж цели /+ един стадион/ два клуба: ЦСКА и Литекс!!
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
ТОВА НЕ Е ЦСКА И НЯМА СТАДИОН,
защото малкото човече = ГОЛЯМ ПРОВАЛ
и ловешките неудачници са малко племе,
но живот с тях минава като срамно бреме..
За кого работят, на кого плащат??
Това и полиграфите не го прихващат..
Днес купуват свободен агент, утре го продават,
а после треньор след треньор уволняват!!!!!!!!
Е**вaт се с феновете, мислят, че са царе,
не ви ли дотегна вече от тия немити г*зове,,
ден след ден да се гаврят с армейските чеда??
И нека ултрасите спрат да се бият за Литекс, а за ЦСКА!!
И нека не последва НИКАВО ОБЕДИНЕНИЕ с оранжевите,
да прогоним катуна така, че да нямат спасение чак до река Осъм!
Долна измет са те - природни б*клуци...,
по столицата скитат, но си остават завинаги куци..
Заради такива страната ни е на безподобното дередже,
нощем и денем трябва да си нащрек: селяндурът да не те н**бе - или обере..
След колко делавери и по колко армейски институции плюха,
но незнайно защо - властта все се прави на глуха.......
И постоянно журналистите им дават всякакъв толеранс,
а наглите самозванци настояват и за съдийски реверанс –
насред София, където футболът е религия,
че и в Европа се пробват, но пък УЕФА трева не пасат.
Да си върнат истинското име - Ботев /Луковит/! Джуджи успя да унищожи наведнъж цели /и един стадион/ два клуба: ЦСКА и Литекс!!
@Kiri13 Този отбор също е провинциален, но прав е брамбар: смехотворно е наказанието, трябваше да е -15 точки от новия сезон за Литекс-Ловеч!!
Най-логично да му е казал, че е предател..
.... "Тирето" = Литекс-Ловеч..
Безсмислена покупка при положение, че с или без емблемата - УЕФА не ги признава Литекс за ЦСКА.
- 15 точки.
  • 1