В първия момент и на мен така ми се стори, но гледайки повторенията се убедих, че първо идва нарушението на правилата от Хайнц, който събори Живко излъсквайки го с лявата си ръка и лакът, а секунди след това, падайки, кракът на Живко посегна към тези на Хайнц, а той театрално ги вдигна и двата и се строполи?!?! Ако главния е сбъркал, тези от ВАР имаха възможност да гледат!
Мдаа, Локо официално уволни Томаш, защото той се е разбрал с "Червените" и ще поеме припознатия отбор с тире!? Защо са всички тези циркове? Не може ли да е по-нормално и простичко?!
Пхахахахаха.. и как завърши този десант?!
Хахахахах, каква голяма глупост си написал, нямаш си и даже на представа?! Коя е тази Варна, която е легнала на Балчик?!?!?! Не мога да спра да се смея!!! Ти представяш Спартак, като Варна?!?!?!!!! Смешник безподобен! Първо, няма как Спартак да е Варна!?!! Второ, наясно ли си, че Балчик на практика е отбор на Черно море във втора лига?! Трето, само в твоята объркана и нищо не разбираща глава, отбора на Спартак ще легне на отбор близък до Черно море?!?!?! Абсурд, но кой да го знае?! Но защо ли пък да не се изцепим юнашки, та да блеснем с познания?!!! Най ги обичам такива всезнайковци, абсолютни капацитети, които те НАПЪТСТВАТ ПОУЧИТЕЛНО!!! Да се смаеш ли с глас, да се натъжиш ли или просто да им теглиш една пиперлива и да ги пуснеш по пързалката, без да им обръщаш повече внимание.. Май последното!
Хех, сефте.. И какво очаквахте с подобна игра, с измислени треньори, с призрачно ръководство, със селекция на парче /евтино парче/ и въобще след всички перипетии от гадното и подло припознаване! Мръсотията и долната тарикатщина, която използвахте, за да заобиколите законите и минете тънко, ще ви преследва постоянно и ще ви тегне на вратовете, ще ви дърпа към дъното постоянно и събаря по пътя ви!!! Сами си го натресохте, като припознахте люляците на Ниското дупе и предадохте отбора си, затрихте го и го приключихте с лека ръка?!!! Ще си носите кръста сега и не виждам, кога скоро ще прокопсате!
@ekLep_Bu3AHTueC Какъв помияр, никаквец, човек с липса на всякакво самочувствие и идентичност трябва да си, та да се кръстиш на злобата, завистта и ниските си страсти?!?!?! Обикновено подобни мекотели и низши, едноклетъчни организми ги подминавам с презрение и съжаление. Е, сега пък рекох и да му го рекна - хубаво е, от време на време да им се казва що за идиоти са! Такива нямат любов и подкрепа за своите, а само завист, омраза и злоба към опонента. Ако не са жалки и долни, са смешни и за подигравка. Който с каквото настроение ги чете. Успех за "моряците" в този мач, много ни е нужен, ако искаме да се задържим в челото. Ботев имат нелош отбор, добър треньор, но все още се лутат и търсят стила и играта си. Ако успеем да покажем нашата игра и стил и късмета не ни обърне гръб, бихме могли да си тръгнем с трите точки. Успех на "канарчетата" в следващите мачове.
@srebren Пхахахах, скоро не се бях смял така! Не мога да повярвам, че може да има толкова ограничени, заблудени и зомбирани хорица. То, като се позамисли човек никак не е смешно май, ами си е направо жалко. Жалко за милата ни родина с пободни индивиди в нея.. Успех на Кирчо в новия му отбор. Дано вдигне още нивото..
Кой да му обясни на този, защото явно сам не може да проумее, че е доста позакъснял и вече тотално е предал армейските ценности и идеята, в която е вярвал от дете!?!?! Отборът на нечии бащи и неговия любим - ЦСКА, най-безцеремонно бе оставен да умре точно, когато всички обичащи отбора трябваше да са като юмрук и да не позволят това да става?! Късно е сега да се сещате, да връщате някой оттам, откъдето никой не се е върнал още!!! Жалка история..
@kakasia Не знам, дали въобще осъзнаваш, каква глупост си написал?! Явно не, щом така геройски си се изцепил! Черно море е един от най-ощетяваните от съдиите отбор и това често се коментира - би трябвало да го знаеш?! Но нали е важно да си напишеш глупостта, а фактите за теб не са от значение. Хайде, щом си вярваш на измислиците, посочи един пример от последните пет години, когато някой е пострадал от "последствията"!? Посочи и да видим тогава, кое е "хубаво просто да се знае"!
Хахаха, тоя съвсем ни взе за боядисани канарчета! Че е шут, доказан клоун всички знаем, само се чудя, защо си причинява още излагации?!
Състава е объркан?! Вместо Александър Василев, №19, е изписан Велислав Василев, №10?
Ама и този е един капсулиран инат! Какво му пречи сега, да повика Чочев на мястото на Стефанов?!?!?!
Никой ли не обърна внимание, как този шуменски михлюйзин с лека ръка, даде абсолютно същата дузпа днес, каквато като ВАР съдия отмени предния кръг на моряците във Варна?!?!?! Дузпи - едно към едно, едната отменя, другата дава! Критерии, норми, правила.. да си ги нямаме такива?!
Някой май не може да смята?!
Не съм заклет фен нито на едните, нито на другите, но когато нещо подобно се случва, винаги трябва да се поощрява и аплодира! Респект и пред едните и пред другите - наистина европейско поведение. Хайде сега могат да започват и плювните, хейтърството и простотията на някои постоянни "изпълнители" тук. Просто няма как ад с размине мисля, без идиотията им.
Да попитам само! При това положение, Мъри ли клати лиценза на клуба или собствениците на отбора, правейки си оглушки и с години не плащайки честно заработеното от свои служители?! И.. върви ли Левски по стъпките на ЦСКА?!
Що за глупост?! Трябва да си много предубеден или да не разбираш нищо от футбол, за да напишеш такова заглавие и да твърдиш подобна глупост!? Значи, не двойката централни защитници и в частност Бодуров, които увиснаха, като прани гащи и изтърваха нападащия, бяха сгафилите, а Китанов??!! Смешници! :(
Ами да, можеш да им помогнеш... да изпаднат в "А" Окръжна! Друго не можеш! Разсипа Локо Пд, разби Черно море, сега иди и довърши червените, какво чакаш?! Тц тц тц
Да, сега, когато стана категорично ясно (от УЕФА пляснаха шамара), че никаква далавера не може да се измисли за преименуване на Локо В ЦСКА, за получаване на лиценз за "А" група и... изведнъж се разговори Кайчото, ексклузивни интервюта взе да дава! А, къде беше вчера, когато нещата бяха още мътни и не се знаеше със сигурност?! Защо тогава не излезе "честния" човечец Гигов и да каже категоричното си мнение, ами чак сега излиза да лъже и маже?! Не му вярвам и дума! И съм сигурен, че плетяха комбинации с микренския, пробваха, опипваха почвата и след като се разбра, че не става и.. ексклузивно интервю"?! Идиот. Или нас се опитва да прави на идиоти, че да му вярваме?! В последните един-два месеца неколкократно от ЦСКА му искали лиценза, ама той отговарял негативно??!! Защо не излезе тогава още бе, долен лъжец, защо не излезе като мъж и да кажеш това, което казваш сега?! Че не искаш да погубиш Локо и че правиш всичко възможно да получиш лиценз само за него??!! Ако тогава беше го направил, като пич, щяха да ти повярват всички и малко от малко поне, щеше да поизбършиш срама от челото си. Поне щеше по мъжки да напуснеш. А сега, се изнизваш като п...а, ама със скоростта на бит педераст. И не онзи гелосания е мазмантията, а такива гадове, като тебе и микренското джудже! Мошенници долни... При всичката гадост и помия, която се изля върху феновете на Локо СФ, поне ще има и нещо положително, че се отърват от мръсник и предател, като Гигов!
Да, сега, когато стана категорично ясно (от УЕФА пляснаха шамара), че никаква далавера не може да се измисли за преименуване на Локо В ЦСКА, за получаване на лиценз за "А" група и... изведнъж се разговори Кайчото, ексклузивни интервюта взе да дава! А къде беше, вчера, когато нещата бяха още мътни и не се знаеше (някои, крес които и Гигов се надяваха да им минат номерата) със сигурност?! Защо тогава не излезе "честния" човечец Гигов и да каже катогепичното си мнение, ами чак сега излиза и лъже и маже?! Не му вярвам и дума! И съм сигурен, че плетяха комбинации с микренския, пробваха, опипваха почвата и след като се разбра, че не става и.. ексклузивно интервю"?! Идиот. Или нас се опитва да прави на идиоти, че да му вярваме?! В последните един-два месеца неколкократно от ЦСКА му искали лиценза, ама той отговарял негативно??!! Защо не излезе тогава още бе, долен лъжец, защо не излезе като мъж и да кажеш това, което казваш сега?! Че не искаш да погубиш Локо и че правиш всичко възможно да получиш лиценз само за него??!! Ако тогава беше го направил, като пич, щяха да ти повярват всички и малко от малко поне, щеше да поизбършиш срама от челото си. Поне щеше по мъжки да напуснеш. А сега, се изнизваш като п...а, като бит педераст. И не онзи гелосания е мазмантията,
Абсолютно си прав! И на мен ми направи впечатление точно това. И да знаеш, тоя е съвсем наясно и заедно ги мислят мизериите, ама само се прави на "дръж ми шапката". Все едно не знае и зад гърба му става.. До онзи ден бяха категорични, че и на двата отбора им е отнет лиценза и няма шанс да им бъде разрешен, от тук насетне, а сега изведнъж излезе някаква "устна договорка" с Гигов?! Какви усти договорки бе?! Уж лицензионната комисия решила, уж всичко било свършило отдавна... сега "устни договорки", като хлапетата в махалата!!! Жалка работа, правят ни на маймуни! Ама нас, обикновените фенове остави, ами феновете на Литекс, Локо СФ и др. Локомотиви... и особено на ЦСКА, истинските и свестните цесекари - не ги знам как отвратително се чувстват?! Да ги съжали човек :((((
Ами то, аз не те знам, дали въобще знаеш и ти самия, какво искаш, ама само, като ти виждам правописа и словореда и ми става ясно, що за стока си?! А и се вижда и какъв привърженик си на отбора си, щом си го написал с малки букви?! Жалка работа...
Литекс може да бъде продаден скоропостижно на подставено лице и... няма да има пречка джуджа да вземе ЦСКА!?
Чие дело беше този..."обзор"??!! То не, че нещо кой знае какво, ама може ли пък нито дума за Черно море, нито коментар, нито грам картинка за нас?!?! Някои отборчета бая си ги показваха, коментираха, въртяха нещата около тях... Хех, тъпичко си е, който и отбор да бяха забравили да покажат! А това показва само едно - липса на професионализъм!!!
Обе пич, какво значение има дали са "измислени" или доказани играчи, дали е Бенжалюн или Тони Силва например?! Ами нали вашите ръководители са ги привлекли, подписали договори, къде са гледали?! Това, че непрокопсаници са ви ръководили или пък баш тарикати (доказани престъпници, гърнета, Апашовци, Стойчовци), умишлено са ги привлекли такива, да си вземат проценти и комисионни под масата, а клуба да го духа... какво значение има?! Това са задължения, без значение към кого, защо и как. Важното е, че са натрупани. А за служителите от клуба какво ще кажеш? Те кога и как ще си вземат заплатите, които не са получавали от много месеци назад, а са заработили? А за футболистите, които са играли и са се раздавали и клуба им дължи? На треньори и мениджъри? И малко ли ти се виждат "само 11 милиона" към държавата?! Не ме интересуват Левски, щом са им дали лиценз, явно част са погасили, за другите имат подписан и утвърден план и са започнали да изплащат и тях. А вие?! Само декларации, рев, лутане към този и онзи бизнесмен, към този или онзи отбор, към този или онзи чужд лиценз... Само се чудите кого и как да прекарате, да унищожите, да "слеете или припознаете", ама така, че да си запазите име, титли, история и да ви "изчезват" дълговете, че да сте почнели "начисто"?! Егати наглостта!!! Че някои от вас нямат и грам чест е ясно на всички, ама очерняте така и свестните ви симпатизанти, тези, които милеят за отбора, а не за собственика, парите и възможностите му! Имате отбор, вярно, с отнет лиценз, но това е автентичния ЦСКА, вашия ЦСКА, истинския ЦСКА, смазан, окалян, стъпкан, омерзен.. и вместо да застанете зад него,като мъже, като истински фенове, да се сплотите и го спасите, да намерите начин да излезете от отвратителното положение, да си платите дълговете, да си запазите емблема, име, титли, да изплувате от калта и да сте горди и наистина да излезете с чест.. вие припознахте кой ли не, хукнахте да се мазните на Ганчев, Божков, съмнителни чужденци разни, лутате се насам-натам?! Жалко, много жалко, да не кажа продажно, подло и предателско...
Аз не мога да разбера за каква чест се говори тук?! Сумати и време се търсеха какви ли не престъпни варианти за "спасението" на ЦСКА. То не бяха искани първо "престъпни" компромиси от БФС относно лиценза, затваряне на очите в името на "спасението" на "гранда", после преименувания разни, криминални сливания, погубване на други отбори, вземане на лиценз на трети, погазване на закони и търсене на какви ли не забиколки на законите, тъй наречените "вратички", молби големи и срамни на какви ли не и кои ли не бизнесмени, само и само отборчето да изплува, като някакси изчезнат 31 милиона задължения от години престъпно управление към държава, играчи, мениджъри, персонал и кого ли не и в същото време... запазването на титли, история, емблема, име... И когато стана кристално ясно, че това няма как да се случи, когато ножа опря до кокала и всички други варианти се изпариха.. изведнъж фенове, "спасители", тарикати разни около омазаната, срамна ситуация, решиха: ще постъпим по правилния начин, започваме начисто, имаме морал, ще запазим честта си??!! Чест? Чест ли е да "започнем начисто", като прекарате всички, неплащайки милионите задължения, започвайки от държавата, минавайки през футболисти, треньори, мениджъри и завършвайки със собствените ви служители?! В същото време ревете да запазите име, история, титли... Да змапочнели начисто, хахаха, егати нахалните тарикати?!?! Това бир пътят, правилният, честният, верният.. Каква чест бе?! Ако бяхте излезли, решили и казали това още в момента, когато стана ясно, че ви отнемат лиценза, когато се разбра, че най-накрая БФС ще постъпи законно и по правилата, тогава да кажем евалла, пичове сте!!! И да ви се поклони човек! Да бяхте казали.. имаме задължения, виновни сме всички, от престъпни, алчни и непрокопсани ръководители, инертни и нехаещи служители, до наивни и комерсиални фенове, милеещи повече за парите и възможностите на бъдещи евентуални собственици, отколкото за автентичността на клуба, честното и правилно ръководене... Та ако бяхте казали: ще умрем, но ще платим задълженията, ако трябва и от "А"окръжна група да тръгнем, няколко години да пестим но да изплатим дълга, запазим емблема, история, титли, чест... тогава да ви поздрави всеки, да бъдете за пример, огромен респект за вас! Но сега, след като опитахте какво ли не, от престъпно, тарикатско, мафиотско и като видяхте че не става.. да прегръщате доскоро оплюваната и недопускана от самите вас като възможен вариант "А" окръжна група, да искате запазване на емблема, име, 31 титли, а в същото време да "изчезнат" 31 милиона задължения и да твърдите, че избора ви е "Честта преди всичко" е нагло и безочливо! Даже мисля, че твърде меко се изразих! Срам, голям срам за всички безочливи, нахални и комерсиални фенове на червения отбор! И в същото време голямо съжаление, респект и пълна подкрепа към всички нормални и свестни фенове на същия отбор, каквито съм сигурен, че има и истински страдат в момента!!! Голяма беда, катастрофа направо, нещо, което може да се случи с всеки Бг отбор в момента. Не злобея, напротив, съжалявам за случилото се, но айде да не пръскаме прах в очите.. "Избора..честта преди всичко" Нагло!
Без значение кой от кого иска да вземе юноша, това го уреждат футболните правила в България и вече от доста време това е напълно възможно след приключване на сезона. Тогава не се изискват разни там бележки или разрешителни, както беше преди. И това се нарича привличане, трансфер или кой както му харесва да го нарече, а не кражба. Като компенсация на клуба създал играча, се заплаща определена сума (също предвидена в правилниците) и всичко е в реда на нещата. Това се прави, както казах много отдавна вече от всички. Изтъпанил ми се Ивайло Йовчев и изкензал "кражба"?!?! И после кажете, че определени журналисти не пишат платени глупости или просто не провокират просташки общественото мнение?! Нищо лошо няма в това, когато наредбите ти позволяват, да се опиташ да привлечеш даден състезател. Ако Литекс са тарикати и възнамеряват да използват момчето занапред и в мъжкия отбор или пък искат да му вземат повече пари от предвидените в наредбите, ще направят един предварителен договор с него и ще си вържат гащите. Явно не са го направили и Йовчев бърза да оближе гъзеца и се подмаже на Микренското джудже и съответно използва удобен момент да окенза Гелосания! Има начини да задържиш перспективните си юноши, ако смяташ да ги ползваш и ако не си го направил, могат да си заминат. Доколкото знам, по време на сезона само с разрешение от клуба си, а след края му..ай така, като пич. Плаща се компенсация и готово! Има много примери за такива неща, но е най-лесно да напишеш гръмко заглавие, да разпалиш духовете, да се направиш на интересен и да си начешеш крастата, обиждайки някого, когото мразиш! Долно Йовчев, падаш в очите! Друг е въпросът, дали ако беше преминал младежа при лудите, щеше да е в негова полза. Дали щеше да получи поле за изява?! Може би правилно е отказал. Не знам. Костадинов например не успя да се наложи и отиде в Берое, където вече е титуляр и играе много добре, но пък Терзиев успя, дори го искат именити клубове в Европа... Божа работа...
Истинско кощунство и нелепица е да честваш нещо... предварително??!! Само помен на покойник се прави преди датата... Къде е 9-ти Май, къде сме още 8-ми Април??!! Ама то, какво да очакваш от дърти комунисти - абсолютно безхаберни и пълни безбожници. Че и Стойчо покрай тях де, на един акъл са явно...
Ами мисля, че фаталния срок е 30.04.15г, за подадени документи пред УЕФА, а нашето БФС дава срок месец по-рано, до 31.03.15г за пред него, да има време за поправки на грешки, дооформане на документи, за доуйдурдисване на нещата, ако могат на някой нещо да помогнат, както правеха предни години. Но май сега няма това как да стане, защото от УЕФА са вече безкомпромисни, та да видим де.
Според мен няма как това да се случи! Няма за какво да го правят Локото, ще играят за себе си, защото имат уникални шансове за евротурнири и второто място? Литекс също напира, а и не играе лошо, колкото и посредствен треньор да е Балъчето. Та вие още ли не сте разбрали, че с тази безобразна игра и жалкото финансово и организационно положение, в което сами се вкарахте, вече не трябва да мислите за титлата, а за това как да не ви изместят от местата за Европа!? И при тази ситуация.. все още ли мислиш, че Локо трябва да победи Лудогорец?! Аз смятам даже, че трябва да се молите лудите да бият до края всички, за да не ви разминат, че да вземат и купата, за да участва четвъртия в Европа, иначе великанските напъни (достойни за уважение де, на новите собственици, дарителски фенски акции и спонсори) за получаване на евролиценз, може да се окажат излишни?! Пожелавам успех на тези, които на ТЕРЕНА успеят да покажат, че са достойни и се класират за Европа, за да имаме после пък там някакви шансове за по-достойно представяне, а не както последните години да берем срам от експресното отпадане на някои АБОНИРАНИ за Европа наши отбори!?! Така, че червени господа и дами, молете се новите хора в управлението ви, да успеят колкото се може по-бързо да овладеят положението и да вдъхнат отново спокойствие и самочувствие на играчите ви, треньорите да съумеят да възвърнат не лошите игри в някои мачове от есента и да заслужите мястото си за Европа, а не да чакате някой друг да прави това! Успех на всички в първенството, а на моя отбор - успех в битката за финал и после спечелване на купата евентуално.
  • 1