Стига глупости! Ако Левски е играл с 12 човека на терена - може да има служебен резултат. Това е нарушение на наредбата на БФС, за което може да има съвсем друго наказание.
Педрисс е абсолютен палячо който не става и за дублиращия! Освен да се хвърля атрактивно и да мята силно тъч другите качества са му силно отрицателни - никога не знае накъде ще ритне топката и къде да застане в защита. Закопа Левски и срещу Айнтрахт, срещу Ботев стана асистент за гола им, няма точен пас на повече от 10 метра. Легендата, че Мъри е открил в него нещо е направо смешна. Колкото откри в Блажевич и Нейтън Олдър...
Само бразилците играха и се раздават във всеки мач. Този палячо Педрис до кога ще играе?
Като са го взели, да си изкара договора и да го махат. Младите футболисти да се пратят при младежите, обаче. Национала да си играе с Чочев, Делев и Космонавта.
Въобще не трябва да му предлагат нов договор! Дори от тези кадри се вижда колко е зле. Няма едно свясно отиграване, асистира за гола на Ботев и срещу Айнтрахт ни закопа. Галчев може да върши същата работа.
Тези резИлтати можехме да постигнем преспокойно и с Гонзо като и.д. национален селекционер. Или с чичо Гошо. Не мога да разбера, защо трябваше да вадим някакъв провален сърбин от казана за ракия?! Иначе другото е ясно - липса на класа. Затова трябва селекционер, който да построи отбора съобразно кчествата на играчите, а те са доста скромни.
В тази възраст имаме непоши футболисти, но те пък играят при мъжете и се готвят за последващите квалификации. Така, нито тук, нито там ще имаме някакъв успех. Този мушмурок (треньорчето) трябваше да го изгонят още преди 2 години, ама явно слушка и папка...
Лудогорец с 2 отпадания ще играе в групите така, че шампионската титла в България е много ценна.
Да уточним - парите не ги е заработил, а има юридически право на тях. ОК - няма проблем. Но да кажеш, че ще вземеш само това, което си заработил и да водиш тайно дело не е ОК. Ами излез, кажи, че искаш всичките пари по договора. А той се криеше като мишка в Германия. Това е картинката.
Господ наказва за лакомията, но дано да се смили!
Ами да вкара на Иран и чифутите да се радват
Пак глоба от УЕФА. Малоумници!
Истина е, че Петрис беше без отбор преди да го вземе Мъри, но и преди да дойде в Царско село пак не го искаше никой. Мъри му казал, че ще стане голям играч, за да го мотивира, и той си помислил, че е вярно. С нищо не е по-добър от Галчев примерно освен, че е по-бърз, но в защита е пародия. Та, ако вземем някой лев за него ще е направо джакпот.
Ти добре ли си?! Палестина съществува там от 3000 години, преди чифутите да се настанят - няма и от 100. Кой е окупатор? Да не говорим, че и територията на днешна Украйна е била руска над 300 години, преди Ленин да измисли тази "държава". Да не си от македонците, дето ни наричат нас окупатори?
Палячо
Точна така - беше без отбор, когато го доведоха италианците в Царско село. След това пак не го искаше никой, та Мъри го взе пробно за 6 месеца. Зимата продължи договора си. Ще е добре Левски да вземе някой лев за него. Има качества, има и много недостатъци...
Кошмарите на Лудогорец тепърва започват...
Репресирани? Твърде малко са репресирани, щом сега се перчите. Такива родове, които превърнаха България в сателит на Германия през миналия век са заслужено, но недостатъчно репресирани. Правилно са репресирани родовете на някои българи при княз Борис, затова България става велика в следващите 100 години. А сега какво - внуци на измекяри слугуват на нови господари...
Да го продават по най-бързия начин, като Сонко. 200-250 К Евро, ако се намери кой да ги даде.
Нередовно изпълнение на дуспата! 2 крачки назад прави педриньото. ВАР спи!
Нередовно изпълнение на дуспата! 2 крачки назад прави педриньото. ВАР спи!
Няма как Левски да направи ЦСКА (припоци) шампиони! Ако някой жалък припок се е надявал на нещо такова по-добре да се гръмне!!!
Лудогорец са много зле в момента. С 5 резерви се наложи Топузаков да пуска още 3-ма юноши дебютанти за да могат да вземат мача, но момчетата играха колкото могат. Трябва да им се дава шанс и в други мачове.
Наско освен да говори друго няма какво да направи! Пари няма
Стига с тези издадени фактури! И да не са издадени фактури, щом има договор парите са дължими и лесно магат да се съберат чрез иск в съда (както го направи Петър Хубчев например). Той и тогава Наско разправяше, че няма да плаща, ама той не е и платил - феновете платиха. Наско или е некомпетентен по тези теми, или пак ги лъже.
Пари няма, а ще търсят треньор от чужбина...
Мъри говореше за баланса за миналата година - приходи и разходи за годината. Това, че са покрити стари зъдължения за няколко милиона не значи, че за годината не са спечелени пари. Спечелени са, но в крайна сметка клубът е на загуба, заради старите задължения.
Какъв капитал ще увеличава, като такъв няма - дълговете са повече от активите. Единственото решение което маже да спаси Левски от фалит е, да продава акциите които има и да дарява парите на клуба. Така поне хората, които решат да инвестират в акции ще са по-малко на загуба. Само, че Наско иска да изкара пари от тези акции за които не е платил и стотинка, но може и да не изкара нищо, както върви...
Наско е стар покерджия, но не знам дали ще се намерят балами да му се вържат на блъфа...
Вместо да емитира нови акции, да продава тези, които има, а парите да отиват за НАП. Така поне в един момент може вече да не е собственик и Левски да има някакъв шанс.
Мъри е твърде еднообразен в тактиката и дори начинаещи треньори разбраха как да играят срещу него. Опитва се да нагоди футболистите към собствените си престави, а не да се съобразява със силните и слабите им страни. Тези футболисти нямат такава класа, че да играят в стила на Мъри!
Един нормален треньор прави селекция и отбор според условията, а не обратното. С тази селекция борбата за седмото място ще е трудна...
  • 1