Кирил и Методи (или Методий, по гръцки) не са създали българската азбука. Те са създали Глаголицата, която е била предназначена за населението в централна Европа. Българската азбука, на която пишем и до днес е създадена от Климент (техен ученик) в България по поръчение на българския княз, изпратен в Охрид, да учи българското население там.
Тежки дни предстоят на целия български народ с това правителство.
ЗАКОН ЗА ФИЗИЧЕСКОТО ВЪЗПИТАНИЕ И СПОРТА
Чл. 24....
(2) (Нова - ДВ, бр. 75 от 2002 г.) Училищните и студентските спортни клубове са структури на ученическите и студентските спортни федерации и асоциации.
?????!!!
ЩЕ прави ученическо БФС ли с президент Бербатов?
БФС не взима от държавата и 1 стотинка, а ФИФА абсолютно забранява на държавни органи да се месят във футбола. Това са фактите.
Илиев е играл в Левски и е ставал шампион с Левски, но никога не е бил звезда на Левски или ключов играч в отбора, за да се каже, че е писал история. За кеча който играха варненци напълно заслужава отношението на публиката.
Сега разбирам, защо руснаците избиват тези боклуци. А другите, от Борисовата градина, ще си измрат сами от злоба.
Стига глупости! Човека който измъкнаха полицаите не е ранен, още по-малко в безсъзнание. Вижда се, че се съпротивлява на полицията. Вероятно става въпрос за някой, извършил хулиганска проява, който полицията се опитва да изведе от стадиона.
Ами нормално е да го изгони като мръсно коте. Той Хубчев като треньор е по-зле и от мръсно коте. Берое с 20 чужденци и по зле от преди. Да е жив и здрав.
Задължения се определят или с документ от длъжника, или от съд. В случая не е налечно нито едно от двете. Така, че Стоичков може да си пише жалби и молби колкото си ще, включително до арменския поп. Може да търси и 400 хиляди, и 4 милиона. Това си е негов проблем.
Като не е "по взаимно съгласие", след 2 месеца "по вина на клуба"
Медиатор на микренското отборче. Защо тикате този при Левски?
Ако идеята на тази е да даде някой лев на Левски за козирката, за да може спокойно Микре да си построи МОЛ в Борисовата градина, по-добре да си останем без козирка.
Нормално е държавата да дава пари за детско-юношеските школи на клубовете. Защото за а има национален отбор трябва да има български футболисти. А националния отбор по футбол е много по-голяма реклама за държавата от рекламните клипчета по чужди телевизии, за които по времето на герб се дадоха милиони. Може да е по равно на всички, може да е според класирането в съответните детски и юношески групи, но това се прави на доста места и трябва да се прави и в България. За броя на отборите също е вярно - не може всяка година някой да свърши парите по Коледа и да приключи. Това не е професионален футбол.
Живко е добро момче, но не става за сега за треньор на Левски. Да поработи с деца, с юноши и тогава ще се види. В момента най-добрият вариант, при тази ситуация е Кокала. Да не забравяме, че ни направи шампиони с млади момчета и без звезди. Ръководството има вина по отношение на селекцията също. По-точно Наско. Георги Миланов трябва да плаща, за да играе в Левски, а не да взима заплата. Не може футболисти, които никой не ги иска и не са играли с години да се взимат. Нищо чудно и с македонеца да се окаже същото.
Гледах първата контрола. Ники (малката перука) бише най-слабият на терена. Плонжира и пада на 1 метър разстояние. Вторият най-слаб беше Райнов, но това не е никаква новина. Валерката да върви в шоуто на комиците - за там става.
Абсолютно подкрепям първото мнение с уточнението - Божков да поеме конкретни ангажименти. Нека декларира, че ще дава по 20-30 милиона на година (защо не и повече?!) за Левски, а феновете да го подкрепим за лотарията. Защото и той е една хитра лисица.
А на makedonski да кажа, че кой е престъпник се решава от една конкретна институция
Абсолютно подкрепям с уточнението - Божков да поеме конкретни ангажименти. Нека декларира, че ще дава по 20-30 милиона на година (защо не и повече?!) за Левски, а феновете да го подкрепим за лотарията. Защото и той е една хитра лисица.
Райнов няма и 50% от качествата на Прохазка. Словака можеше и извеждащ пас да даде, и гол да вкара. Райнов не може друго освен бутане и връщане назад. Да се маха още през зимата ще е най-добре. Иначе и през пролетта ще е мъка срещу отборите от първата шестица.
Попето е един посредствен фугболист, който имаше шанса да играе с оше по-посредствени от него и даже да им бъде капитан. През 93-94 година, когато не сме правили нищо според някои, нямаше въобше да бъде и в разширения състав.
И четиримата да си тръгнат ще е най-добре. Особено Райнов и Фалшименто. Тиам тича и се бори, нищо повече. Живко е твърде бавен и се превърна в издънка № 1 отзад, след като централни заиграха Холмар и Нуно Рейш. Без качествени халфове ще се борим за 3-4 място.
Ако действително са чели руските медии щяха да видят, че това си е обичайно за Свинята майка в евротурнирите. Имат 5 загуби с по 5:1 и няколко с по-голям резИлтат. Свинята майка в Москва и Свинята хибрид - София са посмешищата на Европа.
Слаб мач срещу отбор играл в плажно темпо. Проблемите в защита в ляво остават, напред нищо по различно от пролетта, дори по-зле.
Детектора на лъжата не лъже! Отрочетата на кочината са се продали на друсаното джудже, което отдавна трябваше да бъде изхвърлено от футбола завинаги.
Славиша е по-слаб треньор и от Роси и само лумпените от гонг могат да твърдят обратното. Чичо Гошо със сигулносг е по-добър макар, че има и много по-добри варианти от него.
@Romanisto Колкото и да е бездарен, като наш Иванчо не може да е.
Истината е, че в момента има 2-3 играчи на добро ниво и 5-6 които горе-долу стават. Трябват още 3-4 прилични футболисти поне за титулярния състав. Да се говори за групи на УЕФА при този коефициент ще трябват 7-8 нови и то на нивото на Холмар Ейолфсон и Обертан. Почти същото и за шампионска титла. За бой на Микре-то стига и първия вариант.
Тази графика не е коректна - това не е в момента на паса, а преди него. В момента на паса е безспорна засада. Вижте къде е топката!
Това са телевизионни трикове.
Събличай!
Тюфлека пак е объркал състава. Оставка!
С този треньор Левски няма да стигне и до тройката. Чудя се кой и какво му е харесал? Непрекъснато бърка състава, какво остава за нещо повече...
  • 1