Наближават решителните битки на Мондиал 2018 и определянето на световния шампион е все по-близко. Най-интересният полуфинал противопоставя Белгия и Франция, а вестник "Екип" твърди, че се е добрал до състава на "червените дяволи". 

Макар че в откритието на вестника изглежда няма нищо революционно. Селекционерът на белгийците Роберто Мартинес трябва да направи една принудителна смяна, защото Тома Мюние е наказан. 

Така място в титулярния състав се отваря за Томас Вермален, твърди изданието. Футболистът на Барселона влезе като резерва срещу Бразилия на 1/4-финалите, а сега ще е титуляр. 

На мястото на Мюние на фланга ще застане Тоби Алдервейрелд, който има опит на тази позиция. Но всъщност се очаква Белгия да играе с трима в защита в линия, като това ще са Вермален, Алдервейрелд и Венсан Компани. 

Пред тях в халфовата линия ще са Насер Шадли, Аксел Витсел, Маруан Фелайни и Ян Вертонген. Нападателното трио ще бъде Еден Азар, Ромелу Лукаку и Кевин де Брюин. Всъщност, нищо неочаквано като планове от Мартинес.