Световното първенство в Русия отмина и остави само хубавите спомени у феновете на футбола. Страната-домакин се постара да приеме подобаващо всички привърженици, а те със сигурност са останали доволни от красивата архитектура, гостоприемството и прекрасните стадиони. 

Но едно нещо, което прикова вниманието на всички запалянковци, поне от мъжки пол, бяха прелестните фенки на домакините по време на мачовете им, а и не само на тях. Не едно и две чаровни създания плениха с красотата си и всеки ден някоя нова красавица омайваше всички в социалните мрежи със спиращи дъха фотоси от стадиона. 

Макар и месеци след края на шампионата, дойде време да ви представим поредната прекрасна рускиня, която блесна покрай Световното с изяществото си. Това е Алена Милер, която освен запалена фенка на футбола, а и на спорта като цяло, се подвизава още и като модел. 

Тя определено е един от невъзпетите блянове на привържениците на футбола, които са проследили Световното. А на снимките ѝ можете да се насладите с кадрите от прикачената фотогалерия.