@Kritichen Да и ще продължи да си "живурка". Аман от такива, дето храм не разбирате от футбол, но се обаждате.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
❗️ ИЗВЪНРЕДНО ❗️
Утре България трябва да направи своя ИЗБОР! Не смятам да агитирам когото и да е да гласува за определена партия, по-скоро искам две неща: Първо - да Ви агитирам да ГЛАСУВАТЕ за когото и да е, защото е изключително важно, дори и за живота Ви с оглед на все по вероятната Световна Война. Отнема 2-3 минути, хора. Моля Ви, отделете ги! Важно е! Второ - да презентирам защо НЕ харесваме сегашните партии:
1. ПП/ДБ - Лъжци! Преди изборите обещаваха, че няма да се коалират с ГЕРБ и ДПС, а го направиха. От тях чувах и "нито глас за Пеевски", което след всичко което се случи след тези думи, е направо смешно. Може би най-големия минус на тази партия е, че е американо-зависима, поради което напълно съзнателно ни вкарва в Световна Война, която изглежда неизбежна.
2. ГЕРБ - Лъжци! Преди изборите обещаваха, че няма да се коалират с ПП/ДБ, а го направиха. Може би най-големия минус на тази партия е, че е американо-зависима, поради което напълно съзнателно ни вкарва в Световна Война, която изглежда неизбежна.
3. Има такъв народ - Хората не ги харесват, защото не съставиха правителство, когато бяха 1-ви, но тук трябва да се замислим сериозно, относно този факт. Преди въпросните избори от тази партия обещаваха, че няма да се коалират с ГЕРБ, ДПС И БСП (тогавашното статукво). След като ги спечелиха, имаха два варианта - да се превърнат в горните две партии - да излъжат избирателите си ИЛИ просто да не съставят правителство, защото нямаха мнозинство с всички останали партии. Те избраха второто. Мотото "Властта не е на всяка цена" не важи за горните две партии, защото за тях е важно да са във властта и да крадат, но явно има хора, които вярват в тези думи и отстояват своите принципи. Това според мен заслужава уважение!
4. ДПС - Турска партия, начело с лидера на "Магнитски" - Делян Пеевски. Нищо лично към турците, но защо в Турция не управлява българска партия? Може би най-големия минус на тази партия е, че е американо-зависима, поради което напълно съзнателно ни вкарва в Световна Война, която изглежда неизбежна.
5. Възраждане - Прекалено руско зависима. Аз съм най-големия американо-украински критик и ненавиждам тези две страни, най-вече Америка, защото всичко лошо тръгва от там, но това не променя факта, че България трябва да бъде управлявана от хора, които мислят за доброто на България! Не би било коректно, спрямо написаното за ДПС да напиша, че трябва да се гласува за тази партия.
6. БСП - Комунистическа партия. Руско зависима. Аз съм най-големия американо-украински критик и ненавиждам тези две страни, най-вече Америка, защото всичко лошо тръгва от там, но това не променя факта, че България трябва да бъде управлявана от хора, които мислят за доброто на България. Не би било коректно, спрямо написаното за ДПС да напиша, че трябва да се гласува за тази партия.
✅ Пак повтарям приятели. Не искам да Ви агитирам да гласувате за която и да е партия. Искам просто да излезете и да гласувате. Отнема от 2 до 3 минути, а е толкова важно.. Разберете, че Вашето бъдеще, Вашият живот зависят от тези 2-3 минути. Заслужава си да инвестирате това време.