Мнозина смятат съпругите и гаджетата на футболните звезди за едни обикновени златотърсачки, които са били привлечени единствено и само от парите на половинките си. И с оглед на все по-честите изневери и раздели в подобни двойки, може би донякъде има и основание за подобно твърдение. 

Но има и истории, които звучат като извадени от приказките. Като тази между прекрасната Настя и възлюбения ѝ Фьодор Кудряшов, който през миналото лято беше един от героите на Русия на домашния Мондиал. 

Двамата се запознават още като тийнейджъри в родния им град Братск. Фьодор тогава играе в юношеския състав на местния Сибиряк, когато е прикован от прелестната красота на рускосата и синеока чаровница. Те се влюбват веднага, женят се, а днес имат и две прекрасни дечица. 

Само че не всичко е цветя и рози. Преди да стане известен футболист и руски национал, Кудряшов едва свързва двата края, дори му се налага да търси пари от приятели, за да заведе любимата си на кино. А в началото на връзката им тя дори печели повече пари от него, работейки като... маникюристка. 

Сега обаче двойката е оставила този недоимък зад гърба си, особено след като футболистът подписа в турския шампионат за баснословна заплата. Настя е неотлъчно до него във всеки един пристан от кариерата му, а сега ще е редом с него и в космполитния Истанбул.