Красивата посланичка на Мондиал 2018 Виктория Лопирева е все така очарователна. Близо година след престижния форум, който за първи път в историята се проведе в Русия, Лопирева продължава да приковава погледите.

Последното спортно мероприятие, на което красивата рускиня се превърна в център на вниманието, бе „Ролан Гарос“. Русокосата хубавица изгледа на живо триумфа на Рафаел Надал срещу Доминик Тийм, като бе уловена от фотографите.

Виктория Лопирева

източник: Gulliver/Getty Images

Лоприрева стана майка за първи път през февруари тази година, а само няколко месеца след радостното събитие демонстрира отлична форма.

Виктория Лопирева е родена на 26 юли 1983 година в Ростов, като детството ѝ преминава именно там.

Още от ранна детска възраст загатва за артистичните си заложби, като посещава уроци по музика и пиано. Успоредно с това Виктория залага сериозно и на образованието си. След завършване на училище, продължава учението си в Университета в родния ѝ град. Там се дипломира в специалност „фирмено управление“.

Изящната външност на Виктория я отвежда и до модния подиум. През 1999 година тя печели първата си титла за красота, а през 2001 година се титулува като модел на годината. Оттам насетне кариерата ѝ върви стремглаво нагоре, като тя позира за кориците на почти всички водещи списания. През 2005-а Лопирева започва да радва зрителското око и изявите си по телевизията.

През 2017 година името ѝ нашумява осезаемо, след като влиза в ролята на посланик на Световното в Русия. Изборът на Виктория не е случаен, тъй като тя е сред страстните фенове на Царя на спортовете. Още преди да се наеме с отговорната задача, Лопирева организира детски турнири, на които кани популярни руски футболисти.