„Имахме и добри минути, когато намалихме разликата. Не заслужавахме днес да победим. Не може с епизодични действия за искаме да се получават нещата. Смятам, че нашият тим е по-силен”, заяви старши треньорът на баскетболния Левски Тити Папазов след поражението от косовския Пея в Балканската лига.

„Днес отбелязахме много малко точки. Независимо, че имаше моменти на проблясъци, играта вървеше тежко. Изпуснахме ключови ситуации. Отборът на Пея заслужаваше победата. Грешките са от началото на сезона. Едно от обясненията е това, че действията са прибързани. Направихме 8 грешки още в първа част. Имаше и неправилни тактически действия. Трябва да сме честни, че съперникът заслужаваше повече победата”, коментира още Тити и добави:

„В събота ни предстои тежко гостуване в Правец. Този резултат няма да ни повлияе по никакъв начин за мача с Лукойл. Ние победихме Пея като гост без Джумейн Джоунс. Съжалявам, че пропиляхме възможности за лесни кошове. Не се притеснявам за мача в събота. Отиваме с една единствена мисъл срещу най-добрия отбор до момента в първенството, който е с една загуба. Дано да не направим две поредни загуби. После ни предстои тежко пътуване. Оправдания от сорта, че сме уморени няма. Това е въпрос на концентрация.”