Английският национал Люк Шоу не е страдал дълго от отпадането на Англия на Световното. Само часове след мача на "трите лъва" с Уругвай, той е атакувал с любовни есемеси чаровната Карла Хау, която е модел на Плейбой.

Той първоначално поискал среща с нея, но впоследствие станал доста по-дързък и си потърсил да прави тройка с нея и сестра ѝ. Двете момичета заснеха едновременна сесия за списанието и това явно се е харесало на 18-годишния футболист. 

Карла Хау признава пред вестник "Сън", че първоначално е била очарована от посланията на младата надежда на Саутхемптън. Но когато започнала да получава мръснишките предложения, се отвратила от него. 

"Отначало си мислех, че той иска да започне връзка с мен и бях наистина готова да се впусна в подобна авантюра, защото си представях колко сила се изисква за един мъж да потърси подобно нещо, особено след шок като отпадането от Световното първенство."

"Той проявяваше постоянен интерес към мен и това ме ласкаеше. Но когато поиска тройка с мен и сестра ми Мелиса, се отвратих от него. Той е като всеки друг футболист", сподели 23-годишната красавица. 

А тя наистина може да направи сравнения между футболистите, които се подвизават във Висшата лига. Досега е имала връзки с Патрис Евра и Ашли Коул, а ѝ се приписват и още няколко мимолетни контакта с играчи от Премиършип.