Поредна звездна двойка, свързана със спорта, е на път да се разпадне, съобщиха преди дни световните медии. След 13-годишен брак семейната идилия между звездата в американския футбол Том Брейди и бразилския супермодел Жизел Бюндхен е на път да приключи, пише Телеграф.

Оказа се, че в основата на разправиите им напоследък е кариерата на спортиста.

Както е ясно, през януари 45-годишният куотърбек обяви, че прекратява кариерата си, но само два месеца по-късно промени решенито си. „Разбрах, че моето място е все още на терена, не на трибуните. Завръщам се за моя 23-ти сезон, ще играя в Тампа. Имам несвършена работа“, написа през март Брейди. 

Слуховете за разногласия между двойката се засилиха, след като Брайди пропусна 11 дни тренировки на тима си през август. На въпрос за изчезването му, спортната звезда каза: „Всичко е лично... всеки има различни ситуации, с които се сблъсква. Всички имаме наистина уникални предизвикателства в живота си. Аз съм на 45 години, човече. Случват се много неща.“

Представители както на Брейди, така и на Бюндхен (42 г.), които имат три деца – общите Бенджамин (14) и Вивиан (9), както и Джак (15-годишния син на спортиста от бившата му изгора, актрисата Бриджит Мойнахан) – отказаха коментар.

Жизел винаги е подкрепяла съпруга си от трибуните по време на неговите мачове, но сега тя не е очаквана за първия мач на Тампа за новия сезон в неделя.

Според американските медии Брейди е напуснал семейното жилище и живее сам. Последният голям празник в САЩ – Денят на труда, Жизел е прекарала с децата си от Брейди в увеселителен парк в Маями, докато той е бил в Ню Йорк, за да гледа тренировка на големия си син Джак.

Том Брейди и Жизел Бюндхен са семейство от 2009 г., но връзката им започва три години по-рано. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)