@CSKAnaGANCHEV Вижда се че имаш култура и нещо в главата. Не пасваш в Литекс. Ела при нас. Домусчиеви навремето са били фенове на онова ЦСКА. Те винаги са искали да направят силен отбор, който да побеждава и да прави страната си горда. Лудогорец е много повече наследник на едновремешното ЦСКА, като амбиция и професионализъм, отколкото Литекс някога ще бъде. С неговите собственици, борци мафиоти. Освен това бранда на Литекс, ЦСКА-София носи на младите прогресивни хора, единствено асоциации с тъмното комунистическо минало.
@elfilki68 Подкрепям и аз искам повече силни отбори в България. Срещу Черно море няма да ме видиш да кажа нещо лошо. Левски когато бяха с Мъри не играеха лошо и тн. За Литекс, с тези собственици за съжаление нямам големи очаквания. Трябва да сме реалисти.
@CSKAnaGANCHEV Да, точно така. Не мога да гарантирам че Лудогорец никога не е играл мръсно и всички там са света вода. Може да е имало такива случаи. Има ги навсякъде по света. Но, Ловеч го прави серийно като основен начин на "игра". Ако обърнеш внимание колко пъти сме губили изненадващо от надъхани по слаби и не толкова слаби отбори. Когато не играем добре, губим. Ловеч, независимо колко слабо играе, губи само срещу противници на които му е трудно да влияе, с някакви странни голове. Статистиката не лъже.
Да поясня, ако Лудогорец реши може да си купува титла всеки сезон. Но Лудогорец няма нужда и не го правим ние искате да израстваме футболно! Доказателство са множеството случаи, както и миналата година когато титлата е изцяло в оранжавите ръчички и пак се усирате. Това е. Съдба!
@CSKAnaGANCHEV Срещу Лудогорец се води хибридна война чрез медиите и коментаторите и непрекъснато всеки мач се намеква, че имало засади, имало дузпи които не се свирят и тн. За порязванията срещу нас се мълчи. За Литекс също се мълчи докато печелят мачовете срещу едни и същи отбори все с "късмет" и с по един гол. Знаеш ли защо никога няма да сте шампиони? Защото вие създавате тази корумпирана среда. А в нея дори да можете с някакъв луд късмет да спечелите срещу много по силен от вас отбор, надпреварата срещу съдиите няма да спечелите никога, понеже освен смотани сте и безпарични.
Спас им го вкара мазно също! Вика, хора които ме псуваха цял мач и накрая им го ... Не съжалявам!
@SPQR Евала Дерменджиев тънко им го вкара!
@CSKAnaGANCHEV свали розовите очила. Отбора с най-големия съдийски комфорт в България е Ловеч-Етрополе. Играе с пълен имунитет срещу дузпи и червени картони. Ако искаш съдията и да ви вкарва голове?
Ludogorets Razgrad €39.85m
CSKA-Sofia €21.18m

Двойно по евтин отбор. Факт! А играе 5 пъти по слабо от Лудогорец. Къде сте тръгнали шампиони? Вече и стадион нямате. Ще си играете до гроб на националния или като е зает, в къщи в Ловеч. А гномския борец ще си построи казино и бардак на мястото на кочин парк
@SPQR Слушаш ли ги какво говорят по диема, защо се радвали толкова от Лудогорец? Ти ли ще им кажеш дали да се радват, тъпак припок в студиото?! И аз да го набия докрая на оранжевите кви и аз ще се радвам даже повече.
@CSKAnaGANCHEV И как ще сложиш край бе глупендер? педито Барби ли ще ви оправи отбора? Или се гласите за съдийски тесли за да закопаете единствения качествен отбор в България? Няма да стане защото Лудогорец има повече пари от вас и ще ви закопае два пъти. Берби е продажник!
С Русо в защита и Падт на врата, няма да видим ни титла ни елиминации. Недялков ако е за пенсия да вземем някой по млад, да играе повече от 3 мача на година. И да не ходи в националния от там почти никой жив не се връща!
Бусато е единствения футбалер с някакво ниво в тима на кльофарите! Поддържа форма, всеки мач е на разстрел!
@reddevil80 И двата гола в мача ги вкара Славия. Моралните "шампиони" от Етрополе не се предават обаче, Калъфка или нищо!
@Observer Боли ме х-я за шопските "грандове" Единия е прекръстено отборче от Ловеч а другия и той е забравил за първата шестица от 10г
@Pragmatichen Не знам какво постигаш ли лично като говориш глупости по форумите. За мен си част от проблема. Вземи иди и работи над някой от проблемите които са те заградили и ще ги намалиш
Срещу Норселланд мача няма да е лесен, но ако защитата спрат да се излагат, ще ги бием. Те на естествен терен са далеч по слаби или по скоро другите отбори могат да играят нормално.
Ти на твоето ухо имаш цял грозд обици!
Сега гледах третия гол, кошмарна игра в защита, 5ма на 5ма в наказателното като 3мата от Славия точно срещу вратата, няма никой, зелената защита седи и гледа от корнера, други притичват лекичко отдалече. Срам! Не 3, а 5 да ни бяха вкарали!
Лудогорец е на път да стане най-подкрепяния отбор в България. Всяка година все повече хора проумяват че това е един професионален, дисциплиниран и цивилизован клуб, който кара България да се гордее. На абсолютната противоположност е "проекта" на организираната престъпност, който се набута в София, със собственици нагли мутри, известен с далавери, заплахи срещу съдии и играчи, както и с националите на Тамбукту и Йордания които внася на кило!
@ddryanov Ей дрян и ти нещо смислено да кажеш. Сега видях че перукан е напуснал. Браво, но да не се радваме много, щото ми мирише на малката перука.
@CSKAnaGANCHEV Заспал си пак докато лъскаш пред телевизора :D
@ddryanov Глупак, на черното бяло можеш ли да кажеш? Видя мачовете вчера Литекс, и днес Лудогорец. Едните когато играят като смешници (винаги) почват червени картони и дузпи. Лудогорец, когато играе слабо, пада. Кой играе със съдиите, напъни се и познай.
@reddevil80 Потърси сайта livetv точка sx и след това си инсталирай приложението Web Video Cast | Browser to TV за да ти премахне рекламите и попъпите. Гледаш Диема на воля, без пари. Съгласен съм че са от най-мега зле телевизиите в света! Откакто започнаха да слагат реклами по средата на терена, спрях да им плащам.
Искат да видят как Лудогорец ще ги нсере на собствената им кочина един последен път. След това вече само на националния. Ганьо ще им ликвидира стадиона както стана и с отбора им преди това. После ще си докара стадиона от Ловеч и ще го подпре на колчета върху развалините.
Кажи го бе Илиане, допускат щото играят като п.ки и чистят, без 1 сек владеене. Така не се печели!
Аз искам да го наблюдавам него в плитка дупка, пълна с кал и червеи, как се спуска и му слагат капак!
За първи път виждам всички единодушни!
Hahah, риторичен въпрос.
@zaprqn За отнемане на лиценза трябва да има законово основание, иначе може да се оспори. Но основание би могло да се намери, тия от БФС малоумници вероятно имат доста бакии. За мен най-правилно би било разследване срещу връзките на перуката с организираната престъпност, която е изобилна. Проблема обаче за съжаление не е само в него а цялостно в голяма част от клубовете. На негово място ще дойде някой същия или по-зле. Като бербо пробутван от мафиота Ганчев,
  • 1