Бързо закривай! Нов клуб догодина ЦСКАДОЛНАЧЕРТАПанагюрище
А то не било Еуро а Рубли. И то не било от една а като сбор от всичките 10 оферти на турски и френски клубове. А то тез клубове не знаели за тези си оферти.
Също така, понеже виждам че продължават смешните напъни да се асоциира Лудогорес с Турция и с по големия процент помашко население в Разград.
Района там се нарича в превод на Български - Лудогорие, а името Делиорман не идва от Турски, както някои неграмотници намекват.
А произхожда от един тюрски номадски народ наречен Кумани, които са много тясно свързани с нашите прадеди далече преди османските турци да се появят на сцената
Ще цитирам извадка от википедия:
"Куманите имат съществена роля във възстановяването и подема на Второто българско царство. Според някои изследователи всички династии управлявали Втората българска държава – Асеневци, Тертеровци и Шишмановци са с кумански произход.[1] Много от тях вземат участие в борбите срещу Византия и получават високи постове сред българската аристокрация."
Макар че цялата тази история не е голямо значение. Това че клуба са намира там не определя нито произхода на болшинството от феновете, нито манталитета на клуба.
@HaJo Щом ме каниш ще кажа и аз нещо. За Стойко няма какво толкова. Кръчмар. По темата за феновете на Лудогорец, която е част от бълнуванията на ddryanov. Той и някои други фенове на ЦСКА-Ловеч живеят в миналото, както във футбола така и в представата си за броя поддръжници на Лудогорец. Вие сериозно ли вярвате че отбор, който е 10 години абсолютен господар в България и донесе толкова радост на всички в международните си мачове. Мислите ли, че само шепа Разградчани са им фенове? Ако наистина го вярвате, какво и да кажа повече, няма да помогне.
Детската градина :lol:
Кръчмар, хапни едно шкембе че си още махмурлия! И спри да храниш съдиите, че ако почнат наистина да ви режат тоя куц отбор за никъде не сте. Добре че изкарахте пак късмет с локо софия, борещи се да не изпаднат.
Кайседо няма ли кой да му каже, че само банани с лапата се берат, а топки не?
Айде стягайте чуждестранния легион за бой. Армията на Шака Зулу напред :D Второто място е ваше!
reality check. Братята са същите както всички останали свръх богати. Каквото от където могат, възползват се. Както всеки, просто техния мащаб е друг. И няма нужда да чета за техните кои са, защото никога не са случайни. В такава икономическа система живеем, която генерира подобни хора и не може да работи без тях. Това колко е добре или зле е много дълбока тема. Много хора са опитали да измислят нещо по-добро, но засега без особен успех.
@mr.gignac Лудогорец е отбор който има проблеми с мотивацията извън Шампионска лига. Има проблем с прекалено много добри, но несработени играчи. Проблем с намиране на достатъчно опитен треньор за целите които си поставя. С пари проблем няма, нито имаме нужда да просим от политици и мафиоти. Бъркаш с някои други отбори.
А този въобще английския как му е? Или само Словенски шпрехи? Нещо не ми вдъхва доверие, цял живот работил само в Словения. На 50г, умряла работа
@1973red Ако нещо не ти харесва в България или Българите, свободен си да бъдеш различен и да даваш пример на останалите. Или ако нещо ти пречи тук, да се преместиш другаде. Пък ако ти е мила родината, върни се по късно и помогни. Способните хора не губят време в констатации и обяснения, ами действат.
@brambar Едно ново дружество може да бъде спортен наследник на друго такова. Според правилата на Фифа. Това теоритично може да бъде Литекс-София, макар че им липсва съществен елемент, приемането на задълженията от старото дружество. Може да бъде и числото, за тях важи същото. Кой трябва да бъде не е моя работа да коментирам. Това си е работа на феновете на фалиралия ЦСКА. Ако смятат, че Литекс или Числото са отбор, които отговаря на техните очаквания за достоен наследник на ЦСКА, ОК. Ако не, да вземат нещата в свои ръце и да направят нещо по-добро, празните оплаквания няма да доведат до нищо, това исках да кажа.
@1973red Хайде кажи ти нещо смислено, дай пример.
@sly Може и да потрябват. Надявам се тогава Лудогорец да има достатъчно фенове, които да искат и да могат да ги изпълнят. Може би все някога Българите ще се научим да разпознаваме положителното и да го подкрепяме. Като гледам политиката, има някакъв напредък. Поне като подход, като резултат, ще видим :)
Генчев, от тези твойте приказки все не ми става ясно. Твойта роля каква е в цялата работа? Говориш като спортен коментатор в студиото след мача. Стана това, нямаше го онова. Видяхме какво стана. А ти, ти какво измисли по конкретно? В тоя мач и в предишните, каква беше твоята роля, тактика, разбор, мотивация? Твоите грешки и невероятни успехи няма ли да из-анализираш?
Май тез неща трябва да им ги говориш на тренировка, вместо да шмъркаш в кръчмата, хмм?
ЦСКА е част от културното наследство на България. Въпреки че грам не обичам комуняги, военни още по-малко. При все това уважам това име свързано с много Български постижения в спорта. Ако сте истински фенове на ЦСКА, съберете се. Направете сдружение, организирайте се. Съберете пари за заплата на няколко кадърни юристи и мениджъри. Вземете активно участие в това което те трябва да свършат. Изгоренете мафиота Ганчев. Изгонете групата престъпни ултраси, които му служат и срамят отбора. Намерете спонсор, някое младо и умно момче или стабилна фирма с добра репутация. Привлечете добри професионалисти, треньори, талантливи млади играчи. Не допускайте корупция. И имайте търпение, нещата ще станат.
Все пак един хубав гол, от значително по-малко куция отбор, а Ловеч пак забременя с близнаци :D
И нулева класа пред гола. Догодина 5то място в групите на каруцарската лига.
Гледайте как два куци отбора се мъчат. Бутане, ръчкане, подтичване, бавничко, да не се изпотим. Браво.
@1973red И треньори липсват
@free0909 Два пъти повече ако броим българина от бразилски произход Сисиньо :D

Сисиньо, 5. Георги Терзиев, Кирил Десподов (к), Доминик Янков
Иван Турицов, Георги Йомов,
@CSKAnaGANCHEV Не знам къде виждаш оправдания Гунчев? Просто съм написал че искам да паднем, ма не сте достатъчно кадърни. Написвам ти го опростено , да вникнеш
Стоянов, вземи свещ и търси нов треньор. Ама ако може да иска заплата като продавачка в Лидл, да е имал успехи в Европа мин полуфинал в ШЛ с два различни отбора. И да е готов за изритване по всяко време, без обезщетение.
От една страна ми се иска да паднем яко, с резултат, дано Генчев най-накрая да му мухляса стола. Но като знам червените балерини начело с голмайстора Вилдсхут :D Генчев колкото да е зле. Кръчмара и той му е в категорията
Айде спрете с тия щанги, утрепахте момчетата!
Тез ги има в ало.бг по 200лв на час. Българките са по скъпи.
@CSKAnaGANCHEV Щом питаш, обяснявам. За Лудогорец ме е яд, за пропиления потенциал да се развиват добрите играчи и момчетата от школата с тоя мижав треньор. И вие, преди имахте шансове и пожелавах успех като на БГ отбор. Но вече е ясно, че освен за подигравки за друго не ставате.
Браво, стиснаха яко армейски бузи и пуснаха само два тека!
  • 1