Наистина ли си помислихте, че ще изкараме два дни без да раздаваме награди? Ако е така, то ще трябва да ви разочароваме, защото на дневен ред отново излиза съвместната игра на „Ариана“ и Gong.bg - “Гол на деня”!

Някои ще запитат – но как така, като днес и утре няма никакви мачове от UEFA EURO 2016? Отговорът е много прост: дотук станахме свидетели на 69 попадения в груповата фаза на турнира, като измежду тях със сигурност имаше такива, които не успяха да получат – така да се каже – шанс за изява.

По-важният ни мотив обаче е вашето добро настроение. Европейското първенство винаги обещава постоянен приток на адреналин и емоции, а ние ще се опитаме да допринесем за вашите вълнения. Мисията е позната – от вас се очаква да гласувате по съвест за едно от трите предложени попадения, а след това да стискате палци да изтеглим точно вашето име. По тази схема вече дни наред намираме тримата най-големи късметлии, които получават комплект от 6 бири „Ариана“.

И така, този път предложенията са:

1. Голът на Антоан Гризман (Франция) срещу Албания

2. Голът на Якуб Блашчиковски (Полша) срещу Украйна

3. Голът на Арнор Ингви Траустасон (Исландия) срещу Австрия

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГОЛ НА ДЕНЯ ТУК!

Гласувайте по всяко време на денонощието, като имате предвид, че крайният срок да го сторите изтича утре, 24 юни, в 20 часа. След това ще обявим и имената на тримата носители на дневните ни награди.

Не забравяйте – след края на турнира ще разиграем томбола и за голямата награда, като трима от всички гласували в хода на първенството ще бъдат заринати с 1000 бири от „Ариана“!