Този Стоилов е несменяем.
Любо как така забрави да каже "това равенств идва навреме..." Да си вдига багажа и да изчезва с 200. Да се готви следващия треньор.
Евроспорт 2 предава всички немски мачове.
@Rafamir Само не разбирам как един, който се е отказала официално от националния отбор ще го вдигне от дъното. Май иска да си вдигни доходите и нищо друго.
Берба, не те ли е срам да се домогваш да управляваш футбола ни след като абдикира от националния отбор и се наду като пуяк. Ти си един предател и нямаш място във футбола ни. Отивай на майната си, но не се докосва
Линията на засадата не изглежда да е успоредна на линията на наказателното поле. Май някой розов не е наясно с геометрията.
Тия ни взимат за канарчета. Колко са платили тирето за да раздухат подобна новина? Май не е руснак, а извънземен направо.
Нещо не мога да гласувам...как става това?
Поздравления за лудите и пожелания Левски да вземе пример от тях
Мръсни, гадни, черни, маймуни - това са франсетата. Толкова мачове се изиграха - никой не игра така грубо срещу Роналдо. Очевидно това е внушено от големия им треньор - грубости на терена, съдията е на наша страна. Как не показа поне жълт картон за двете безумни влизания срещу Роналдо?
Не съм спал цяла седмица от вълнение как ще завърши мача!
А ще играе ли изобщо нашия човек?
Лупи е начело на протеста!
Като че ли и аз заставам на страната на Лупи. Както каза, не е плащал тока на Армията от септември, но от ЧЕЗ не са го спирали. Обезпечава дължими 10 млн с ниви, за които не е платил 1 стотинка и пак ЦСКА си е в А група. Велик е. да се връща и това е.