Албанците имат навика да ходят въоръжени и да стрелят, когато им скимне. Така през 2000 г. застреляха българин в Прищина и така и не се откри убиеца
Ех Фичо, още Филипов, какви ги приказваше преди два месеца: ние това, ние онова, ще станем шампиони, ще бутнем Лудите, а сега - ние нямаме отбор. Учудвам се, че те оставиха на поста ти. Ако работиш така, както досега нищо добро не ни се пише.
Този колко отбора смени само.
Каква беше приказката: двама се карат, всеки вика вземи го ти.
Браво, Хосе заслужава да играе на по високо ниво и да печели повече пари.
Интересно ми е кой е написал това? Фичо и Стоян нямат акъл да го произведат, някой, който е преписал преди години подобен текст, но кой е той?
Дано поне са с бял цвят на кожата. Не съм расист.
Драги Марто то и до сега никой не ви търсеше да коментирате футбола ни. Вие непрекъснато се намирате по всички медии да се само рекламирате и да говорите празни приказки. Колко сте велики.
Да видим предателя на националния отбор какви ги е намислил. Ако си подадат оставките всички в БФС, тоя мехлюзите няма да може един кръг да спретне да се изиграе.
Стойчо, ти си велик!
Илиев да благодари на градския си треньор, че помириса изобщо нац. отбор. А това, че не е депресиран е критерии за това колко му пука за отбора и България. Но, това е положението. То и Фибата не беше депресиран като се отказа от националния, но сега е дълбоко депресиран, че не го избраха начело на БФС.
Определено без тия двамата националния отбор ще изглежда по-добре.
@stefsto Та оня мустакатия се върти като пумпал в гроба си.
Като гледам германския отбор всички са чисти ариици. Оня мустакатия се въ
Този Стоилов е несменяем.
Любо как така забрави да каже "това равенств идва навреме..." Да си вдига багажа и да изчезва с 200. Да се готви следващия треньор.
Евроспорт 2 предава всички немски мачове.
@Rafamir Само не разбирам как един, който се е отказала официално от националния отбор ще го вдигне от дъното. Май иска да си вдигни доходите и нищо друго.
Берба, не те ли е срам да се домогваш да управляваш футбола ни след като абдикира от националния отбор и се наду като пуяк. Ти си един предател и нямаш място във футбола ни. Отивай на майната си, но не се докосва
Линията на засадата не изглежда да е успоредна на линията на наказателното поле. Май някой розов не е наясно с геометрията.
Тия ни взимат за канарчета. Колко са платили тирето за да раздухат подобна новина? Май не е руснак, а извънземен направо.
Нещо не мога да гласувам...как става това?
Поздравления за лудите и пожелания Левски да вземе пример от тях
Мръсни, гадни, черни, маймуни - това са франсетата. Толкова мачове се изиграха - никой не игра така грубо срещу Роналдо. Очевидно това е внушено от големия им треньор - грубости на терена, съдията е на наша страна. Как не показа поне жълт картон за двете безумни влизания срещу Роналдо?
Не съм спал цяла седмица от вълнение как ще завърши мача!
А ще играе ли изобщо нашия човек?
Лупи е начело на протеста!
Като че ли и аз заставам на страната на Лупи. Както каза, не е плащал тока на Армията от септември, но от ЧЕЗ не са го спирали. Обезпечава дължими 10 млн с ниви, за които не е платил 1 стотинка и пак ЦСКА си е в А група. Велик е. да се връща и това е.