Не съм нито левскар, нито цесекар, но защо Мъри да дава пари за Левски. Това трябва да правят собствениците и спонсорите. Мъри е треньор и той направи селекцията, която и до момента продават и то за добри пари, така че за мен той си свърши перфектно работата, докато работеше в Левски.
Стана футболист в Ботев, а по добре било Ботев да загуби! По добре да замълчи, за да не разберем колко му е умствения багаж.
Мисля, че току що съдийската бригада от Полша се пенсионира, с допълнително пенсионно осигуряване от фонда “Флорентино Перес”
Очевидна и умишлена (защото страничните съдии са инструктирани да маркират такава засада след приключване на атаката) грешка с цел Реал да са на финал
Кристална дузпа! С бутоните в главата, а измисления ВАР чертае линии с транспортира.
Отмененият гол -по новите правила чист гол. Защитника стои с двата крака на земята и закача топката - засада няма изменение номер 1 . За съжаление нашите “ съдии” не познават правилника!
Поредно безумно решение на БФС по пътя на най-малкото съпротивление. Ако няма условия за гостуващи фенове стадиона не получава лиценз. Така е по света, а у нас лобизма е на мода.
Не съм писал тук от години, но тези съдии трябва да не свирят поне година. Никаква засада. Продължение 4 минути от които се играе само 2. Имаше на два пъти намеса на ВАР и загуба поне на 4 минути, имаще 6 или 7 смяни извърщени през 2-то полувреме инакъсване на играта. Ако този мач беше се играл в нормална държава продължението щеше да е 8 или 9 минути
Сега разбирам, че от 1997г до днес са изминали повече от 30 години. Явно не съм добър в математиката
При резултат 0 на 0 кристален гол на Маркинюс. Този страничен съдия трябва да го изхвърлят за некадърност.
Никаква дузпа! КОментатора се прави на клоун. За съдията няма да говоря. Затова БГ футбола е на дъното. Направете си сметката кой го уби
До къде е стигнала журлалистиката - просто нямам думи! Как може да се дава трибуна на такива "журналисти". Думата морал
9 канари победиха 14 смешници ,особено тези в черно!