Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов оправда поражението с 1:3 срещу Локомотив Пловдив с голямата умора, която се натрупа в неговия състав през последните два месеца. Треньорът сподели, че работи с доста ограничен състав от играчи и няма как да дава почивка на основни състезатели. 

Антон Узунов
48 снимки

„Искам да се извиня на феновете за загубата. От 3 месеца съм тук, играем по два мача на седмица и това се отрази. Има умора, действахме бавно. Те бяха по-свежи и напористи, ние – тромави. Това беше разликата. Те играха във вторник, ние -четвъртък.

„Искахме да вкараме свежест и стабилност през второто полувреме. Голът обаче беше твърде малко, за да се справим с разликата от три гола. Отдавам спадът на физическа умора. Ние използваме 14-15 играчи, правим минимални ротации, защото нямаме класата да правим повече. Излиза един Мазику и сме затруднени със заместника.

„Нямам никакви списъци. Имаме ядро, над което трябва да надграждаме и ще се опитаме да го правим във всеки трансферен прозорец. Няма маловажни мачове за нас. Тия 14-15 играчи са крайно недостатъчни, за да сме конкурентноспособни. Аплодирам тези момчета, защото те издържаха 3 месеца на ритъма четвърттък – неделя, но няма как да си на необходимото ниво с толкова ограничен ресурс. Не сме машини“, завърши специалистът.