Кайл Палмери отбеляза два гола в трети пореден мач, а Ню Джърси постигна пълен обрат срещу Сан Хосе и спечели с 3:2 мача от редовния сезон на Националната хокейна лига на САЩ и Канада (НХЛ).

Жан-Себастиан Дий вкара втория от два гола в последната третина, а Кийт Кинкайд спаси 37 шайби на вратата на Дяволите, които започнаха с три последователни победи за втора поредна година. Джо Павелски и Тимо Майер пък даваха на два пъти аванс за Акулите в последния мач от серия с пет поредни гостувания за отбора.
Палмери, който вкара 24 гола миналия сезон, се разписа на добавка 37 секунди след началото на последната третина за 2:2. След като Кинкайд направи решаващо спасяване малко по-късно, Дий също получи шанс да се разпише след спасен удар и го направи за крайното 3:2.

Бен Стрийт и Андрю Колиано вкараха в последната третина, а Райън Милър спаси 29 шайби за победата на Анахайм с 3:2 срещу Сейнт Луис в друг мач от НХЛ. Якоб Силферберг също се разписа за Патоците, а точни за Блус бяха Александър Стийн и Тайлър Бозак.

Брайън Литъл вкара 2:09 минути преди сирената за победа на Уинипег с 3:1 срещу Каролина на старта на серия от шест поредни домакинства за Джетс. Патрик Лейн откри резултата в началото на третата част, а Кайл Конър се разписа на празна мрежа за крайния резултат.

Резервният вратар Лоран Бросоа спря 42 удара за победата, допускайки гол само срещу Майкъл Ферланд за 1:1.