Въпреки коварната болест певицата Селион Дион се появи на публично място, но не какво да е, а в съблекалнята на хокейния отбор от НХЛ Бостън.

Легендарната певица, която всички свързват с емблематичната песен от филма „Титаник“, прочете по уникален начин титулярния състав на тима. Тя се появи в съблекалнята преди мача им срещу Ню Йорк Рейнджърс.

Петкратната носителка на награди „Грами“ изненада състезателите на Бостън, като беше в компанията и на двама от синовете си.  

Селин Дион веднага използва възможността да „закачи“ защитника Брандън Карло, тъй като единствено той беше гол и без екипировка в нейно присъствие.

„Много благодаря, че си се подготвил за мен тази вечер“, каза Дион и посочи Карло.

Закачката ѝ предизвика смях в съблекалнята.

След това Дион успя да впечатли всички, заради ентусиазираното си четене на състава. По-късно певицата и двама от синовете ѝ се насладиха на мача от специална ложа.

Това е вторият хокеен мач на Селин Дион за настоящия сезон в Националната хокейна лига. През октомври тя присъства на двубоя между Монреал и Лас Вегас.

Селин Дион обяви през 2022 година, че е диагностицирана със синдрома на скованата личност (SPS). Според някои специалисти това рядко неврологичното заболяване причинява вцепенение и болки в мускулите.