Българската гимнастичка Катрин Тасева използва социалните мрежи, за да благодари за подкрепата. Тасева с завърна вчера от олимпийските игри в Токио, където завърши 14-а в квалификациите за финала на многобоя.

"Мисля, че е време и аз да напиша няколко думи за изминалите събития! Не знам от къде да започна ... Всъщност всичко, което бих искала и мога да ви разкажа и напиша няма да се събере в този пост, нито в следващите, затова мисля да го напечатам черно на бяло и да остане завинаги, но сега накратко бих искала да изкажа своите благодарности към най-важните и главните заподозряни лица в тази прекрасна история!", започна Тасева.

"На първо място искам да благодаря на моята прекрасна треньорка Бранимира Маркова за това, че не се умори да вярва в мен през всичките 10 години! Успяхме да извървим целия път заедно. Благодаря за всичко, което направихте за мен дотук и за всичко, на което ме научихте. За вас каквото и да напиша ще бъде малко. Благодаря на моята лична треньорка Силвия Стойнева. С вас разбрах значението на думите работа, спокойствие и търпение. Благодаря на г-жа Раева за всички дадени шансове и подкрепата през цялото време. Благодаря на целия екип от хора, който работи с мен. Хореографи, масажисти, съдии, доктор и психолог. Благодаря на един човек, който срещнах в много труден и тежък момент, даде ми сили и увереност да продължа. Благодаря ти, Ники! Благодаря за подкрепата на моя клуб "Левски Илиана" в лицето на Ина Ананиева, както и на клуб Тракия (Пловдив), в който направих първите си стъпки. Благодаря на цялата Българска федерация и Министерство на младежта и спорта", написа още гимнастичката.

"Няма как да не благодаря и на една жена, от която научих няколко важни урока. Благодаря Ви, г-жо Робева! Благодаря на първата си треньорка Светлана! Изгради и постави стабилна основа, която да понесе цялата тежест през годините. Благодаря на всички мой фенове, близки и приятели за подкрепата. Благодаря ви мило семейството, че изтърпяхте да ме няма през всичките тези години. След всичко това остана да благодаря и на себе си. Благодаря, че издържах докрай! Не се поддадох на емоциите, когато беше най-трудно! Не полетях в облаците, когато бях на върха!Успях да победя себе си, но без да се променям! Прекратявам кариeрата си повече от удовлетворена и много щастлива!", написа още Катрин Тасева.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⭐️ (@taseva.k)