Пищно парти отбеляза 5-ия рожден ден на компанията - организатор на игри на късмета ЕВРОБЕТ. Гостите бяха посрещнати във Военния клуб лично от управителя – Олга Тодорова, а за доброто им настроение се грижеха Руслан Мъйнов и Христо Гърбов.

Тържеството успешно пресъздаде „Вечер на изкуствата” като индиректна препратка към дългогодишната подкрепа на Евробет към българската култура. Чрез специални визуални ефекти по стените на зала Тържествена бяха пресъздадени елементи от различни видове изкуства, а гостите имаха възможността да се потопят в една забележителна феерия от звук и светлина.

Специални гости на вечерта бяха актьорите Деян Донков и Биляна Петринска. Деян взриви публиката, като изпя любимата на всички „Месечина”, Биляна поздрави гостите с „Еternal flame” на Bangles, а водещият Руслан Мъйнов зарадва присъстващите с руската „От зори до зори”. Музикалните изненади продължиха с блестящи изпълнения на Акага и Нора, а в разгара на партито сцената беше превзета от самите празнуващи, които се състезаваха в различни категории за специални награди.

ЕВРОБЕТ отпразнува своя 5-и рожден ден с пищно парти

Една от най-атрактивните изненади обаче беше насочена към екипа на ЕВРОБЕТ. Специално за тях беше излъчен корпоративен филм, който разказва, както за постиженията, така и за комични ситуации от ежедневната работа.

За компания като ЕВРОБЕТ цифрите са изключително важни и именно те бяха акцентът на вечерта.

За 5 години компанията е разработила и пуснала на пазара 3 продукта – ЕВРОШАНС, ЛОТОМАНИЯ и ИЗТРИЙ И СПЕЧЕЛИ.

Преди 5 години игрите стартират в близо 300 пункта, сега се играят в 750;

За 5 години ЕВРОБЕТ си е партнирала с 6 000 души, които към момента практикуват една интересна и модерна професия – БУКМЕЙКЪР.

За 5 години играчите на ЕВРОБЕТ са спечелили 190 млн. лв.

ЕВРОБЕТ отпразнува своя 5-и рожден ден с пищно парти