Безплатен покер-турнир за 100 лева всеки ден предлагат от Efbet Poker - покер залата на популярния сайт за спортни залози. Интересното предложение изглежда няма аналог в покер-средите, показва кратка справка на наградите и бонусите в този сектор.

Фрийрол манията на Efbet Poker се провежда всеки ден от 20:30 часа българско време. Явно турнирите все още не са се „разчули“ и се играят от сравнително малко хора – 200-250 човека, което ги прави добра оферта за начинаещите покер играчи у нас. Всеки четвъртък има турнир за 300 лв., срещу 1 рейк ръка . Това се явява възможност начинаещите да натрупат начален капитал и да разучат тънкостите на играта. За хората, които искат да навлязат предпазливо в по-сериозна игра, но все още не са уверни в способностите си, също е полезно. Всичко това e придружено от реалната възможност за истинска печалба без да се влагат средства. Състезания са без никакво изискване за участие.

Efbet Poker предлага и опция за получаване на стартов бонус до 2000лв. Това също е най-добрия депозит бонус на пазара в България, който се равнява на 20% рейкбек. Освен бонуса, залата предлага и ВИП Клуб, даващ до 50% рейкбек.

Ето какво можете да откритете във фейсбук страницата на залата: „Третото най-забавно нещо в покера е да „натриеш носа“ на някой противник с майсторско отиграване или щастлива карта в края. Второто е да се похвалиш с ръката на своите приятели. Кое е първото, ли? Първото е възможността да спечелиш и пари от това.“ В тази връзка, EFbet Poker всяка седмица дава награда от 50 лева за избрана чрез гласуване снимка, публикувана във Facebook страницата на оператора.

От сайта винаги подчертават ангажираността си към българските играчи. Така е и в този случай. Специалните награди и бонуси са валидни изключително за български играчи.