Участник на „Еврофутбол“ в букмейкърския пункт на ул. „Васил Левски“ №76 в Разград „умножи“ по хиляда залога си от 5 лева и получи чиста печалба от 5 808,87 лева за крайния изход на седем мача в права колонка. За своята прогноза щастливецът избра четири срещи от Световното първенство по футбол до 20 години, две международни – приятелски и една за Купата на Чили. Ето и съдържанието на успешния талон от вчера, 02.07.2013 г.:

Испания – Мексико 1

Гърция – Узбекистан 2

Йънг Бойс – Динамо Москва 1

Нигерия – Уругвай 2

Франция – Турция 1

Бала Таун – ФК Левадия 1

Коло Коло – Ун. Сан Фелипе 2

Четирите двубоя от младежкото Световно първенство попаднаха и в талона на друг познавач – букмейкърът от пункта на ул. „Софроний Врачански“ №1 в Кърджали прие залог за първо полувреме/краен изход за три от мачовете и за краен изход за последния, на стойност 3 лева. Това донесе на участника прекрасната сума от 2 387,30 лева.

 

Гонките в „Еврофутбол“ също излъчиха своите „победители“, като за пореден път най-добре се представиха играчите от букмейкърския пункт на ул. „Чавдар Мутафов“ №22 в София. Един от тях получи 2 130 лева за точното познаване на първата финиширала хрътка в петото надбягване в Сандърланд. Друг пък си тръгна с 930 лева, след като припозна кучето със звучно име Blue Brass за свой победител – на същата писта, но в дванадесетата гонка.

Още един столичанин влезе в списъка с големите печалби – 629,50 лева отидоха при участник в пункта в бл. 482 в ж.к. „Младост“. Там, той пусна своя талон на стойност 60 лева с предвиждане за 1-3 място в четвъртата гонка в Нюкасъл.