Участник от Кърджали стана по-богат с точно  11 970,13 лева, след като вчера осъществи успешна прогноза в пункта в ж.к. "Възрожденци", бул. "Христо Ботев", бл. №58. Той е играл с 200 лева залог на талона за четири мача в права колонка:

Марсилия – Валансиен Х Краен изход с хендикап

Тотнъм Хотспър - Манчестър Сити 2

Съндърланд - Сток Сити Х Краен изход с хендикап

Наполи – Лацио Х Краен изход с хендикап

 

Благоевградчанин грабна второто място от големи печалби от „Еврофутбол“ със сумата от 6 413,12 лева. Букмейкърът в пункта на ул. "Яне Сандански" №2Д прие печелившия талон на стойност 300 лева за три мача в права колонка:

ОФИ Крит – Паниониос 1

Ескишехирспор – Бурсаспор Х Краен изход с хендикап

Академико Висеу - Спортинг Фарензе 1 Краен изход с хендикап

Още трима участници си поделиха призовите места вчера. Първият е от Омуртаг и заслужи 2 378,56 лева с прогноза с 2 лева за три мача в права колонка. Други три двубоя отново в права колонка и същият залог на талона прибавиха 2 087,09 лева към бюджета на плевенчанин. Софиянец удари 2 205,86 лева със залог от 5,20 лева на талона и система 2 от 5, 3 от 5, 4 от 5 и 5 от 5. Той е играл за първо полувреме/краен изход и само срещата между Съндърланд - Сток Сити не завърши според неговите очаквания, което го лиши от още близо 11 600 лева.

Варненец постигна „тъчдаун“ с правилното си предвиждане за 13 мача в права колонка във вторник. Залогът от едва 3,20 лева на талона му осигуриха печалба в размер на 3 497 лева, от които 317,91 лева са от Бонуса, който „Еврофутбол“ осигурява на участниците при познати минимум три мача с тази възможност. Той е пуснал своя талон в пункта на ул."Мир" бл. 2А, вх. А. Майсторското му предвиждане е за пет мача с двоен знак и останалите осем са единични знаци. Той е предпочел първенствата на Англия – Висшата лига и Чемпиъншип.

Село Чорбаджийско, община Кирково (област Кърджали) пък регистрира голяма печалба от Гонките на „Еврофутбол“ в понеделник. Едва 50 стотинки бяха достатъчни, за да може участникът да попълни портмонето си със солидната сума 958,23 лева. Щастливецът е избрал петото надбягване на виртуалната гонка в Гренд Сентрал, като е успял да познае точното финиширане на хрътки с номера 1, 2 и 6.