Столичният квартал „Люлин“ бе едно от най-печелившите места за участниците в „Еврофутбол“ вчера. Сумата от 6 173,51 лева бе „ударена“ в пункта в първа част на жилищния комплекс, в блок 3. Тя стана притежание на столичанин, заложил 13.20 лева на талона за система 6 от 8, 7 от 8 и 8 от 8 за сблъсъци от родната „А“ група, Висшата лига на Англия, Ередивизията на Холандия, Лига 1, шампионата на Белгия и австрийската Бундеслига. Той е познал 7 двубоя. Ето и избраната от него комбинация от срещи и предвиждания с двоен знак и крайни изходи:

Лудогорец - Черно море Х2

Суонзи Сити - Нюкясъл Юнайтед 1

Саутхямптън - Астън Вила 2

АДО Ден Хааг – Хееренвеен Х

Евиан ТГ - Пари Сен Жермен 1

Серкъл Брюж - Стандарт Лиеж 1

Винер Нойщат - Тренкв. Адмира 1

Вакер Инсбрук – Грьодих 1

Също в „Люлин“, но в пункта на бул. "Царица Йоана" № 102, бе реализирана най-голямата печалба от Гонки във вчерашния ден. Точно 1 470 лева отидоха в джоба на столичанин срещу 50 лева залог на талона. Хиподрумът Бел вю и неговата 14-та гонка се оказаха точното място за неговата прогноза за Трио. Кучетата с номера 1, 2 и 3 финишираха сред първите три и така осигуриха солидната сума на участника.

Залог от едва 10 лева на талона бяха достатъчни на жител на град Кърджали, който грабна 560 лева печалба от Гонките. Букмейкърът на бул. "Беломорски" № 4-6 може да се похвали със знанията на този участник, който позна точното място на хрътките с номера 4, 5 и 6, а именно победител Zoes Princess и подгласници Big Boy on air и Hello Mr Mighty.

„Голямата игра продължава!“ – кампанията, която ще зарадва всички участници в „Еврофутбол“, независимо от техните предпочитания за вида залог, спорт или Гонки, стартира на 15.11.2013 г. и ще продължи месец. Тя ще даде възможност на всички любители на футбола и другите спортни прогнози, които са пуснали талон за минимум 10 лв., както и на феновете на хрътки, които „са се отчели“ със залог за поне 5 лв., да участват в разпределението на над 60 000 допълнителни печалби и предметни награди, най-големите от които са по 5 000 лева, 3 000 лева и 1 000 лева.