Солидна българска група ще превземе трибуните на „Камп Ноу“ в събота вечер, когато е супердербито на Европа между Барселона и Реал Мадрид. Българската група е част от кампанията „На футбол в Европа с Еврофутбол“, която е първа и уникална по рода си. Ел Класико е и първият мач в Европа, на който българския букмейкър ще изпрати участници в игрите, организирани от българския букмейкър.

Първият етап на кампанията стартира на 29 януари и продължи 10 седмици, като в нея участваха всички талони със залог над 6 лева. За Барселона ще пътуват участници от София, Пловдив, Омуртаг и село Глогово (община Тетевен), които имаха право да вземат със себе си и приятел.

Освен щастливците, които бяха определени и получиха своите билети за Ел Класико, за Барселона заминава и цял футболен отбор. Това е тимът на Евротур, който спечели IV-тия футболен турнир за аматьори, организиран от Еврофутбол. Надпреварата се проведе на 7 и 8 април в София и един от най-силните тимове в Аматьорската футболна лига успя да се добере до първото място, с което получи и изключителната награда да наблюдава Лео Меси и Кристияно Роналдо на живо. 8-те състезатели в отбора ще пътуват с групата на Еврофутбол до каталунската столица за Ел Класико.

Българската група на Еврофутбол за Барселона допълва още и щастливец наблюдавал на живо Мача на звездите на българския баскетбол, който се проведе в зала „Арена Армеец“ на 7 април.

Еврофутбол награди и двама свои букмейкъри – от София и Стара Загора, които също ще седнат на трибуните на „Камп Ноу“.

Кампанията „На футбол в Европа с Еврофутбол“ продължава, като този път на прицел ще бъде двубоят между Италия и Испания от Евро 2012. 10 ще са щастливците, които ще наблюдават на живо сблъсъка между еврограндовете в Гданск на 10 юни. Условието за участие отново е залог от минимум 6 лева, в която и да е от програмите на Еврофутбол, независимо от това дали е печеливш талона или не. Петте късметлии, които ще спечелят четиридневните екскурзии за двама имам осигурени билети за двубоя, самолетни билети, трансфери, 3 нощувки със закуски и медицински застраховки.