Днес е много щастлив ден в живота на Светлозар Петров от Велико Търново, участникът в „Еврофутбол“, който спечели общо 62 081,82 лева с майсторството си във вчерашния ден (вторник, 17.09.2013 г.). Както самият мъж сподели малко след като разбра за успеха си - все още не може да повярва на щастието, което го споходи. Светлозар играе от години по утвърдена схема с две системи, като втората е с твърди знаци. Сега късметът го споходи и с двете предвиждания във вторник. По-запомнящото се от тях е това с твърдите знаци и то му донесе точно 59 705,03 лева печалба срещу скромните 1,60 лева залог. В успешния си талон той е играл 7 срещи, от които 3 твърди в система 0 от 4, 2 от 4, 3 от 4 и 4 от 4. Щастието му се усмихна с познаването на 3 от 4 + 3 твърди знака, като му убягна само двубоя между Реал Сосиедад и Шахтьор Донецк. Четири прогнози за Точен резултат първо полувреме/краен изход и три за Краен изход с Хендикап осигуриха щастливата сряда на търновеца. Познанията си той е проявил за две срещи от Шампионска лига и пет от различни дивизии на Англия. Ето кои точно двубои е избрал и какви знаци е записал срещу тях:

Реал Сосиедад – Шахтьор Донецк 1-1/2-1

Ипсуич – Йоувил таун 0-1/2-1

Бристол сити – Шросбъри таун 0-1/1-1

Олфритън таун – Кеймбридж Юн. 1-0/1-1

Манчестър Юнайтед – Леверкузен 1 – краен изход с Хендикап

Борнемут – Барнзли Х - краен изход с Хендикап

Уотфорд – Донкастър Х - краен изход с Хендикап

Вторият печеливш талон на майстора от Велико Търново му донесе „скромните“ 2 376,79 лева срещу още по-скромния залог от 1,50 лева. Сумата той придоби чрез система 1 от 4, 2 от 4, 3 от 4 и 4 от 4 с предвиждания за Точен резултат първо полувреме/краен изход. Така успешната му прогноза е горната, но в отсъствието на твърдите знаци.

Трябва да се отдаде дължимото и на букмейкърите в пункта на ул „Иван Момчилов“ в старопрестолния град, където Светлозар е пуснал двата си печеливши фиша. Служителите оттам първи съобщиха тази сутрин добрата новина на своя съгражданин.