Разнообразие от печалби и видове залози – по този начин биха могли да се характеризират изминалите два дни в букмейкърските пунктове на „Еврофутбол“. Познавач от Асеновград „вдигна летвата“ още във вторник с предвиждане за краен изход „1“ на седем мача в права колонка. Така, сумата от 7 918,05 лева „акустира“ в джоба на играча от пункта на ул. „Училищна“ №4 с прогнози за срещи от английското и бразилското първенства: Питърбро – Дегенам&Ред., Честърфийлд – Рочдейл, Халифакс Таун – Хайд Юнайтед, Уопинг – Дартфорд, Фигейрензе СК – АБС, Сеара – Авай и Кеймбирдж Юнайтед – Алдършот Таун.

Смолянчанин пък прибра 8 139,27 лева вчера, възползвайки се от многообразието на залозите и спортовете, които родния оператор предлага: той избра тенис, хандбал, баскетбол и футбол за своето предвиждане. Майсторът успя да грабне сумата с познаване на: точен резултат, под/над 2,5 гола, Първи гол – второ полувреме, първо полувреме/краен изход и краен изход на пет двубоя в права колонка.

Гонките също не подминаха своите фенове – най-щастлив бе участник от Монтана, който си тръгна с 1 000 лева за победител в шестото надбягване в Суиндън от сряда. В същия ден, играч от Разград спечели 889,70 лева срещу 2 лева на талона и прогноза за 1-3 място в гонка №6 в Хоув. 665,25 лева станаха собственост на добричлия, който във вторник „се пусна“ на Трио с пет кучета на седмото надбягване в Уимбълдън. Същото направиха и участници от Лозница и София, които прибраха съответно по 488,90 лева срещу залог от 20 лева и 221,75 лева срещу 1 лев. Любител на хрътките от с. Цалапица пък получи 540 лева за 1-3 място в гонка №10 в Сандърланд, докато участник от Кърджали използва същия залог, но за четвъртото надбягване в Перри Бар – това му донесе 413,75 лева срещу 5 лева на талона.

Джакпотите в „Еврофутбол“ продължават да се натрупват – Екстра 10 достигна 4 757 лева, а Джакпот 13 – 29 025 лева.

Продължава Фейсбук играта „Еврофутбол познавачи“. Далите верен отговор на седмичния въпрос във фейсбук страницата на „Еврофутбол“ - www.facebook.com/Eurofootball.BG ще участват за разпределението на 3 седмични награди, а тези, които имат поне две точни прогнози за периода на играта – до 22.11.2013 г. (общо 5 седмици), ще участват в жребия за големите награди - 40" 3D Smart LED телевизор, смартфон и игрова конзола.