Равенството Арсенал – Манчестър Юнайтед донесе големи печалби на участниците в „Еврофутбол“. Играч от Елин Пелин получи 6 126,39 лв. срещу предвиждането си за пет мача в права колонка, единият от които е дербито от Висшата лига на Англия. Вчера той избра Първо полувреме „Х“ за сблъсъка и талон на стойност 30 лева, за да прибере четирицифрената сума в пункта на ул. „Иван Вазов“ №1. Ето и останалите срещи в печелившия фиш: Оксер – Рен за Краен изход с Хендикап - „Х“, Нюкясъл Юнайтед – Тотнъм Хотспър за Първо полувреме „2“, Фулъм – Ливърпул за Първо полувреме/Краен изход „Х/2“ и бразилския Чапекоензе – Херман Айхингер за Краен изход с Хендикап - „Х“.

2 567,75 лева отидоха при друг участник от Момчилград, който също си хареса Арсенал – Манчестър Юнайтед за един от общо седемте двубоя, които е вписал в талона си в права колонка. Този избор му „костваше“ скромните 5 лева и точното познаване на крайния им изход. Това се случи също в сряда, при букмейкъра на ул. „9-ти септември“ №1.

Друго дерби привлече не по-малък интерес сред любителите на футбола. Във вторник Атлетико Мадрид излезе срещу Реал Мадрид за втори път през последните дни и падна пред очите на своите запалянковци с два гола на Кристиано Роналдо от дузпа. Това изпрати „белият балет“ на финала за Купата на Испания и донесе 5 005,73 лева от „Еврофутбол“ на сливенчанин. Още три мача и прогноза за крайния им изход станаха причина той да обере плодовете на своят успех: Хъдърсфийлд – Нотингам Форест „2“, Зиген - Рот Вайс Есен „1“ и Касъмпаша – Бешикташ „2“.

Гонките за пореден път генерираха страхотни печалби с малки залози – най-доволен остана участник от Разград, който получи 1 605,60 лева срещу 16 лева в понеделник. Той позна първите трима финалисти в точния им ред в надбягване №13 в Монмор. На следващия ден в добре познатия пункт в Елин Пелин пък „паднаха“ 1 234,50 лева с талон за 40 лева и предвиждане за Трио с четири хрътки на шестата гонка в Шефилд. Други 1 050 лева заминаха при бургазлия, който заложи на победителя в гонка №8 в Крейфорд. Столичанин взе 1 284,90 лева с 12 лева и прогноза за 1-3 място в петото надбягване в Хоув вчера. Същата гонка, но с предвиждане за Трио с четири кучета, стана причина играч от Добрич да прибере 653,50 лева срещу 20 лева.