Пловдивски пункт обра печалбите от Гонки в „Еврофутбол“ за отминалия 11-ти февруари. На ул. „Победа“ № 38 в града под тепетата вчера се разиграха скоростни емоции с надбягванията с кучета. Едно от най-успешните предвиждания даде участник, който прогнозира вярно кой ще е победителя във втората гонка в Ярмаут. Състезателят с номер 4 на име Tictac Scrumpy му осигури печалбата от 1 500 лева. Още двама се отчетоха с добри попадения в този пункт. Единият взе 1 000 лева за вярно предвиден победител с номер 5 в петото надбягване в Ромфорд, а вторият си осигури 900 лева отново с предвиждане за победител в петата гонка на пистата Ярмаут, където радост му донесе състезателя с номер 3.

Видинлии все по-редовно присъстват в списъка с майсторите на прогнози за Гонки. Вчера най-добре се е представил участник в пункта на бул. „Панония“ № 48 Б, който взе 1 200 лева с маркиран в талона победител на 480-метровото трасе в десетата гонка в Нотингам. Първи там финала прекоси състезател с номер 3 на име Rockview Sail.

Никопол също излъчи свой представител сред майсторите познавачи. С талон за 5 лева и предвиждане от вида 1-3 участник си осигури 681,25 лева печалба. Правилното подреждане на състезатели с номера 3,4 и 6 донесоха успеха му. Това се случи на трасето Хол Грийн в първата гонка за вчерашния ден.

Същото надбягване зарадва участник от Драгоман със 110,25 лева печалба срещу скромния 1 лев залог. Този познавач също е играл за точното подреждане на кучетата на първите три места. Това се случи благодарение на кучетата с номера 3,4 и 6.