Кампанията „Отново в играта“ на „Еврофутбол“ ощастливи 18 участника с допълнителни печалби и награди. Имената на късметлиите станаха ясни днес, 24.10.2013 г., когато в 11 ч. бяха определени чрез жребий в централния офис на фирмата в София. Най-голяма сполука споходи осмина от тях, които взеха големите предметни награди от инициативата: Христо Марларитов от Хасково получи 42" телевизор, Георги Даутов от Пловдив и Сюлейман Сюлейман - София си тръгнаха с по един таблет, а познавачи от различни региони грабнаха по един от общо 5-те смартфона: Пазарджик – Владислав Троянов, Светлан Велев и Мария Червенкова от Пловдив, София – Денислав Иванов и Русе – Владимир Бенев. Напомняме, че единственото условие за участие в кампанията бе играчите да пуснат своята надписана непечеливша квитанция от Гонки на минимална стойност 5 лева в урните, разположени в букмейкърските пунктове.

Ето и имената на останалите десет щастливци, които получиха по 200 лева от „Отново в играта!“:

Борислав Дончев, роден 1986 г. от Бурас;

Красимир Георгиев, роден през 1983 г. от София;

Георги Байрев, роден 1954 г. от Пловдив;

Стоян Гущеров, роден 1991 г.от Русе;

Ваня Тодорова, родена 1971 г. от София;

Константин Бонев, роден 1962 г. от София;

Христо Христов, роден 1978 г. от София;

Иван Иванов, роден 1978 г. от Хасково;

Стефка Герджилова, родена 1988 г. от Кърджали;

Мирослав Ангелов, роден 1984 г. от Павликени.

Отново в играта на Еврофутбол ощастливи 18 участници

Печалбите и наградите могат да бъда получени в офиса на регионалния представител за региона, в който е издадена съответната квитанция или в централния офис на „Еврофутбол“. Срокът за получаване на наградите е 7 дневен и тече от деня, следващ определянето им.

Отново в играта на Еврофутбол ощастливи 18 участници

До 22.11.2013 г. любителите на футбола пък ще могат да се включат в друга „надпревара“ с много предметни награди – Фейсбук играта „Еврофутбол познавачи“, в която тази седмица се търси отговор на въпроса „Коя ще е минутата на първия гол в мача Черноморец Одеса – Лудогорец?“. Вариантите са 10, а прогнозите могат да се дават до 1 час преди началото на сблъсъка в четвъртък, 24.10.2013 г. в приложението на играта, публикувано на www.facebook.com/Eurofootball.BG. Далите верен отговор ще участват в разпределението на 11 седмични награди, а тези, които имат поне две точни прогнози за периода на играта – до 22.11.2013 г. (общо 5 седмици), ще участват в жребия за големите награди - 40" Smart LED телевизор, смартфон и игрова конзола.