Остават три дни до края на кампанията „Отново в играта!“ на „Еврофутбол“. Поредният „комплимент“ към участниците в букмейкърските пунктове бе „сервиран“ на 20.09.2013 г. и протича при небивал интерес. Финалът е на 20.10.2013 г., когато и последните желаещи да се сдобият с 42" телевизор, два таблета, пет смартфона или 10 допълнителни печалби от по 200 лева, ще могат да пуснат своята непечеливша квитанция от Гонки на минимална стойност 5 лева в урните, разположени в букмейкърските пунктове.

Единственото условие за участие е на гърба на съответната квитанция да бъде попълнена следната информация: трите имена, дата на раждане, телефон за обратна връзка и/или мейл адрес. Най-активни към момента са любителите на хрътки от Видин, София и Пловдив, а играчите в пункта на ул. „Вела Пеева“ №21 в крайдунавския град бяха най-активни до момента в кампанията.

Щастливците, които ще си поделят наградите от „Отново в играта!“ ще станат ясни на 24.10.2013 г., когато в 11:00 ч. ще бъдат определени чрез жребий в Централата на „Еврофутбол“ в София.

Повече информация за правилата на кампанията можете да намерите на http://www.eurofootball.bg/otnovo_v_igrata.php.