24 081,75 лева от „Еврофутбол“ влязоха в сметката на участник от Велинград, който „се прицели“ в крайния изход на осем срещи. „1“-ци бяха успешните му прогнози за всичките сблъсъци, а вида на предвиждането - система 6 от 8, 7 от 8 и 8 от 8 мача. Немалка част от приятната сума се дължи на бонуса от 3 950,38 лева, който той си заслужи за 5 познати срещи.

Майсторът е избрал двубои от Казахстан, Финландия, Беларус, Швеция, Парагвай и Колумбия, за да осъществи своя залог в пункта на ул. „Димитър Благоев“ №19. Единствено сблъсъкът Алб. Нийгата С. - Бейлстийр Халса, който беше отложен, го раздели от максималната потенциална печалба от близо 40 000 лева.

Останалите срещи, които излязоха точно според неговото предвиждане са: Иртиш Павлодар - Тобил Костанай, ФК Лахти – Джиджик, ИФК Мариехамн - КуПС Куопио, Неман Гродно - Белшина Бобр., Вестерос ИК - Кварнсведенс ИК, Гуарани - Серо Портеньо и Санта Фе – Мийонариос.

Играч от Монтана пък „събори“ Джакпота от 10 срещи и така си осигури 2 700,77 лева. Той се включи в битката за четирицифрената сума със система 5 двойни + 5 твърди знака и талон на стойност 16 лева. Това се случи при букмейкъра на ул. „Св. Климент Охридски“ №23.

Петъчният ден бе щастлив за бургазлия, който грабна 4 148 лева от Гонките на „Еврофутбол“. Той игра с 20 лева на опцията 1-3 място в тринадесетата гонка на хиподрума в Монмор. Това се случи в пункта на ул. „Антим I“ №37 в морския град. Също в петък, столичанин взе 1 250 лева за предвиждането си за Победител в седмото надбягване в Хоув. Същите писта и ден донесоха късмет и на друг познавач от София, който избра гонката с номер 7, за да направи прогноза за 1-2 място. Това му донесе 717,50 лева и овациите на „колегите“ му от пункта на ул. „Балша“ №14.

Съботата се оказа успешна за участниците в небезизвестния вече букмейкърски пункт на бул. „Панония“ №48Б във Видин. Един получи 1 350 лева срещу залога си за победител в деветата гонка в Монмор. Друг избра трасето в Ситингборн и надбяването с номер 12, за да направи същото предвиждане и така „се почерпи“ с 800 лева.

1 473 лева пък грабна столичанин, който прогнозира 1-2 място с три кучета в шестата гонка в Монмор. Това се случи в пункта на бул. „Царица Йоана“ №102.