Маратонът е най-тежката и изискваща дисциплина. Има обаче един маратон, който не е никак тежък, но емоцията и наградите не са за изпускане! Това е месечният VIP Маратон на Efbet Poker . VIP маратонът възнаграждава играчите, които не се предават и се развиват системно. В Efbet Poker постоянството се отплаща. Колкото повече дни от месеца сте се доказвали на покер масите, толкова повече VIP точки /и съответно пари/ печелите. Всеки играч заявил участие в срок, ще получи своята кеш награда според нивото, което достигне с натрупаните от него VIP точки през месеца.


Маратонът е върхът за всеки играч. За да се подготви за върха, той трябва да извърви пътя и да тренира много. Амбициозните новаци могат да трупат опит и самочувствие в неделните безплатни турнири на Efbet Poker, които ви дават нужните познания без да влагате собствени пари, но пък имате шанса да спечелите такива. Освен тях, всеки новорегистриран играч получава по шест покани за безплатен турнир с награден фонд ?500 и за турнир с добавени ?500 с вход от само ?1. Дванадасет турнира, с огромен шанс за печалба!

Обърнете внимание на специалната промоция за начинаещи „Прескочи нулата, стани ВИП“. Тази промоция напълно оправдава целта на Efbet Poker – да предостави най-добрите условия за игра на българските покер играчи. Това състезание за трупан на ВИП точки е единствено и само за начинаещи с награда 50 лева за първия в класирането. Българският покер сайт раздава награди за първите 20 всеки месец. Но това не е всичко! Всеки играч, който натрупа над 500 ВИП точки през януари, ще получи директно червено ВИП ниво за месец февруари!