Нулевото равенство между Манчестър Юнайтед и Челси донесе най-много големи печалби през отминалите два дни на участниците в „Еврофутбол“. Варненец грабна общо 13 109,29 лева за крайния изход на шест мача в права колонка, единият от които е двубоят от английската Висша лига. Останалите сблъсъци са: Трабзонспор – Ризеспор 1, Санкт Паули – Динамо Дрезден 1, Кайсери Ерджиес – Бешикташ 2, Интер Турку – ФФ Яро 1 и БК Хекен – ИФК Норкьопинг 1. Щастливецът осъществи своя успех в понеделник, в букмейкърския пункт на ул. „27-ми юли“ в морската ни столица.

Първият ден от седмицата донесе късмет и на друг, който избра срещата от Острова – 10 923,47 лева отидоха при играч от Монтана, пункт на бул. „Пейо Яворов“ №3. Той „се пусна“ на система 2 от 6 + 1 твърд и 3 от 6 + 1 твърд на мачове от първенствата на Испания, Турция, Италия и Швеция. Два от посочените от него резултати – за първо полувре/краен изход на Ман. Юнайтед – Челси 1/Х и Фиорентина – Катания 2/Х, обаче се оказаха грешни и това го отдалечи от максималната печалба от 410 622,70 лева. Село Глогово отново отчете присъствие в списъка с големите печалби – участник оттам попълни осем срещи в права колонка в талона си със залог за краен изход и това му донесе 5 269,39 лева. Единият от избраните сблъсъци, естествено, бе този между „червените дяволи“ и лондончани.

Вторникът също бе успешен за играчите – победата на Базел над Лудогорец зарадва клиент на букмейкърския пункт на Общинския пазар в Карлово, който спечели 3 612 лева. Друг, от Стара Загора, пък прибра 2 294,02 лева срещу 40 лева на талона за два двубоя от Купата на Лигата в Англия. Той предвиди Сбор голове (0-1,2-3,4-5,6+) 6+ за Питърбро – Рединг и Сбор голове (точен брой) отново 6+ за Карлайл Юнайтед – Лестър сити.

Гонките в „Еврофутбол“ също дадоха своя принос за доброто настроение в пунктовете през вчерашния ден. Най-весело бе при букмейкъра в кв. „Осем“ в Етрополе, където участник отпразнува общата си печалба от 1 786,50 лева за Трио в шестото надбягване в Перри Бар. Бяла Слатина, пункта на ул. „Васил Левски“ №20, традиционно „се отчете“ с 950 лева за 1-2 в гонка №6 в Сандърланд. Перничанин пък прибра 680 лева срещу 20 лева на талона за Победител в надбягване №13 в Маунт Вю – виртуална гонка. Това се случи в пункта на ул. „Кракра“ №48.